Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Rendeljen munkavédelmi bakancs akció keretein belül!

A biztonságos munkavégzés egyes munkakörökben megköveteli a speciális ruházat viselését. Különösen igaz ez a lábbelikre, hiszen a mozgás stabilitásáról gondoskodnak a megfelelően megválasztott munkavédelmi cipők. Mivel az internet nem csak szórakozás, kikapcsolódás vagy munka terén áll rendelkezésünkre, így annak előnyeit érdemes akkor is kihasználni, ha vásárlásról van szó.

A munkavédelmi bakancs akció elérhető áron teszi lehetővé, hogy száz százalékos védelmet biztosító darabok mellett tehesse le a voksot, ráadásul otthona kényelméből leadva a megrendelést. S hogy mit tudnak a munkavédelmi cipők? Miért érdemes ezeket választani? A könnyű, sportos kivitelezés kényelmes viseletként áll rendelkezésre a mindennapokban. A vízlepergető felsőrésszel rendelkező munkavédelmi bakancs akció keretein belül is elérhető, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a minőségről le kellene mondani. A csúszásgátló talp még nedves, jeges, olajos körülmények között is biztonságot kínál, az antibaketriális anyagösszetételű bélésnek köszönhetően pedig a lábak megfelelő szellőzése biztosított, és nem kell gombás fertőzésektől sem tartani, még egész napos viselet és izzadás esetén sem. Fontos, hogy méretben megfelelő lábbeli mellett tegye le a voksot, ugyanis így még nagyobb biztonságban tudhatja magát a veszélyes körülmények közötti munkavégzés alkalmával. Az interneten keresztül elérhető munkavédelmi bakancs akció a legjobb választás annak érdekében, hogy kedvező áron szerezhesse be a munkájához nélkülözhetetlen lábbeliket, ruhadarabokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Összehasonlítás
Facebook