Megérkeztek új lábbelieink! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, fémmentes, extrahajlékony a BERGMANN RED BARON BERGLAUF tornacipője! Fekete és kék színben elérhető, olaj- , benzin- és kopásálló gumitalppal, 11-es kapliszélességgel. Most 60% kedvezménnyel nettó 9990 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Hasznos linkek

Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség

zöld szám: +36 (80) 204 292
Hívható: 
hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00 
pénteken 8.00-12.00

Magyar Munkavédelmi Fókuszpont

Munkavédelmi információkat találhat és kapcsolatot teremthet azokkal a szervezetekkel, amelyek munkavédelmi ügyekkel foglalkoznak.

Magyar Szabványügyi Testület (MSZT)

A Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) adja ki a nemzeti szabványokat. Ezek között számos szabvány van, amely munkavédelmi előírást tartalmaz. Az MSZT fő tevékenysége - többek között - a szabványosítás és a tanúsítás. Magyarországot az MSZT képviseli a következő szervezetekben: ISO, IEC, CEN, CENELEC, ETSI.4

KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Európai Munkavédelmi Ügynökség

A Magyar Munkavédelmi Fókuszpont honlapja, ahol munkavédelmi információkat találhat és kapcsolatot teremthet azokkal a szervezetekkel, amelyek munkavédelmi ügyekkel foglalkoznak.8

Online Méretkonverzió

Az (angol nyelvű) oldal egyszerű lehetőséget biztosít a különböző nemzetközi férfi cipőméret szabványok közötti összehasonlításokra, a helyes méret kiválasztására.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Összehasonlítás
Facebook