Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Érdekességek

Kedves Vásárlóink!

A Reménycsillag Gyermekeinkért Alapítvány nevében kérjük Önöket, hogy segítsenek!

 Elérhetőségük: termekadomany@gmail.com e-mail cím vagy a 0670/392-74-82-es telefonszám.

Mindenképpen javasolt nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy milyen munkavédelmi kiegészítők kerülnek használatra. Szabványok írják elő azt, hogy pontosan milyen paraméterekkel is kell rendelkeznie egy munkavédelmi ruhadarabnak.

Szeretné Ön is felszerelni cégét a legjobb munkavédelmi eszközökkel és ruházattal?

Elnyertük a Megbízható Bolt minősítést!
Büszkék vagyunk rá, hogy bemutathatjuk Önnek az új 2017-es kollekciónkat. Változtasd meg a valóságot!" ez a mottónk, ami végig fog kísérni minket a 2017-es szezonban. Ez reprezentálja a Diadora Utility termékek lelkét a munkavédelmi ruhák és cipők piacának világába, innovatív ötletekkel, és a jövőbeli kihívások megoldásával.

A munkahelyeken előírás, hogy az alkalmazottaknak megfelelő körülményeket kell biztosítani ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan végezhessék a munkájukat.

Minden munkahelyen fontos, hogy az alkalmazottak betartsák a munkavédelmi előírásokat, és hogy megfelelő körülmények között tudják végezni a dolgukat. 

A jó munkához idő kell, hangzik a jól ismert közmondás. Ezt annyival egészítenénk ki, hogy szaktudásra és megfelelő eszközökre is szükség van ahhoz, hogy valaki tökéletes munkát végezzen.

A biztonságos munkavégzéshez a körülményeket minden munkaadónak biztosítani kell. Ez nem lehetőség, hanem kötelezettség.

Egy munkaadónak kötelessége, hogy az alkalmazottai számára biztosítsa a biztonságos munkavégzéshez szükséges ruházatot és annak kiegészítőit. Ha online szeretne vásárolni munkaruhát, akkor ne menjen tovább, hiszen szaküzletünkben nagyon gazdag kínálat várja.

Elnyertük a Modern Vállalkozások Programja keretében a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítését.

Egy munkaruha esetében sem mindegy, hogy annak milyen a stílusa. Igaz, hogy az elsődleges szempont az, hogy védelmet nyújtson, azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy abban jól kell éreznie magát a dolgozónak.

Áruházunk oldalát meglátogatva azt tapasztalhatja, hogy nálunk ténylegesen széles kínálatban szerezhetőek be a különféle munkavédelmi lábbelik.

Munkaruhák választása terén alaposan szükséges eljárni. Figyelni kell arra, hogy az adott öltözék mennyire kényelmes, miként védi meg a dolgozót az időjárás viszontagságaitól.

Munkaruhák terén nálunk megtalálja a számítását. Online áruházunk a munkavédelmi szabályok betartásához szükséges öltözékek és azok kiegészítői terén nagyszerű ajánlatokkal várja a megrendelőket.

Egy csizma használata nagyon sokrétű lehet. Mezőgazdaságban, otthon a kertben, építkezésen vagy éppen hétköznapi viseletként is megjelenthet megfelelő formában, kivitelezésben.

A munkavédelem szabályainak betartása nagyon fontos minden olyan cég esetében, ahol a munkavállalók veszélyes körülmények között dolgoznak.

Kevés olyan munkavédelmi ruhadarab van, amely univerzálisan, szinte bármilyen munkaterületen gond nélkül felhasználható.

A klasszikus munkavédelmi ruházat az igényektől függően sok kiegészítő darabbal tehető még jobbá, a körülményeknek és a követelményeknek megfelelőbbé.

Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook