Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Hírek

Kedves Vásárlóink!

A Reménycsillag Gyermekeinkért Alapítvány nevében kérjük Önöket, hogy segítsenek!

 Elérhetőségük: termekadomany@gmail.com e-mail cím vagy a 0670/392-74-82-es telefonszám.

Munkavédelem területén nagyon fontos az, hogy milyen a cipő kialakítása. Ez főleg azokra a területekre igaz, ahol nehéz fizikai munkát végeznek, így az építőiparra. A talp, a lábfej és a boka védelme csak megfelelően kialakított munkavédelmi félcipő, bakancs vagy csizma segítségével biztosítható. 

Nem mindegy, hogy pontosan milyen tulajdonságokkal is rendelkezik egy adott munkavédelmi cipő. A láb a test legsérülékenyebb része, amelyre fizikai munka során kiemelten oda kell figyelni. A munkavédelmi cipő árak esetében online áruházunkban azt tapasztalhatja, hogy nagyon vonzó ajánlatokkal várjuk.

A kültéren való munkavégzéshez mindenképpen szükséges a munkaadónak biztosítania megfelelő öltözéket munkásai számára. Az időjárási körülményeknek megfelelő munkaruha viselése javasolt. A munkás nadrág mellett a kabát, a cipő, a kesztyű, a fejvédő viselése egyes munkakörök esetében előírás.

Mindenképpen javasolt nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy milyen munkavédelmi kiegészítők kerülnek használatra. Szabványok írják elő azt, hogy pontosan milyen paraméterekkel is kell rendelkeznie egy munkavédelmi ruhadarabnak.

Szeretné Ön is felszerelni cégét a legjobb munkavédelmi eszközökkel és ruházattal?

Elege van abból, hogy folyton boltokba kell szaladgálnia egy-egy munkaruházati kiegészítőért, nadrágért vagy bakancsért?

Ha bekapcsoljuk manapság a híreket akkor nagy eséllyel találkozhatunk riportokkal munkahelyi balesetekről és komoly sérülésekről.

Minden cég számára fontos, hogy munkásai biztonságban és hatékonyan dolgozhassanak a mindennapokban.

Számos olyan foglalkozás van manapság, amely veszélyekkel járhat.

Elnyertük a Megbízható Bolt minősítést!
Büszkék vagyunk rá, hogy bemutathatjuk Önnek az új 2017-es kollekciónkat. Változtasd meg a valóságot!" ez a mottónk, ami végig fog kísérni minket a 2017-es szezonban. Ez reprezentálja a Diadora Utility termékek lelkét a munkavédelmi ruhák és cipők piacának világába, innovatív ötletekkel, és a jövőbeli kihívások megoldásával.

A munkahelyeken előírás, hogy az alkalmazottaknak megfelelő körülményeket kell biztosítani ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan végezhessék a munkájukat.

Minden munkahelyen fontos, hogy az alkalmazottak betartsák a munkavédelmi előírásokat, és hogy megfelelő körülmények között tudják végezni a dolgukat. 

A jó munkához idő kell, hangzik a jól ismert közmondás. Ezt annyival egészítenénk ki, hogy szaktudásra és megfelelő eszközökre is szükség van ahhoz, hogy valaki tökéletes munkát végezzen.

Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook