Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Diadora Utility munkavédelmi szandál, azaz kényelem, biztonság

Ahogy egy hétköznapi, azaz minden napos szandálnál, úgy a munkavédelmi szandáloknál is az elsődleges szempont nem is lehet más, mint a kényelem.
A védő szandálok eseténél viszont emellett elengedhetetlen a biztonságos kialakítás, hiszen jellemzően arra van szükség, hogy védje a viselője lábát. Nem csak a szellőzésüket, hanem a maximális légáteresztő képességüket is hangsúlyozni kell. A Diadora cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkavédelmi szandáljait csúszásmentes talppal készítse, kizárólag olyan anyagokat használnak fel a gyártásnál, melyek abszolút biztonságossá teszik a munkavégzési folyamatokat. Jellemzően nubuk, barkázott vagy hasított bőrből készülnek, antibakteriálisak, talpuk kissé emelt és rendkívűl csúszásmentes. Bélésük szellőző, kiváló nedvesség felszívó képességgel rendelkeznek illetve talpátszúrásmentesség jegyében acél vagy fémmentes kevlár talplemezzel vannak ellátva. A munkavédelmi szandálok között is megtalálhatóak a kíváló kopásállóságú, olaj és saválló tulajdonságú lábbelik. Nem csak kialakításukban van különbség, hanem természetesen árban is. Vannak olcsóbb, de megfelelő védelmi képességű, és akadnak drágább, színvonalasabb kivitelezésű változatok, amik több egyedi technolgiáknak és összetevőknek köszönhetően még komfortosabbak, biztonságosabbak. Vásárlás előtt mindenképpen nagyon alaposan át kell gondolni, hogy melyik szandált, milyen jellegű munkavégzés alatt kívánja viselni akár ön, akár valamelyik kollégája, beosztottja. A láb méretet, formáját feltétlenül szem előtt kell tartani a kiválasztásánál, hiszen akármennyire is véd egy munkavédelmi szandál, ha a méret és kialakítás miatt kényelmetlen avagy szűk, akkor ebből is előfordulhatnak balesetek. Ezeket a hibafaktorokat is érdemes kizárni, ha már biztosított a lehetőség. Egy-egy Diadora Utility munkavédelmi szandál több évig is kiszolgálja viselőjét, a magas komfortfokozatot gyorsan megszokva, nem utolsó sorban ténylegesen védelmezi a lábat. Azok a tulajdonságok, amikkel a Diadora szandálok rendelkeznek, professzinális tudással bíró szakemberek kooperációja által kelt életre és került az ön lábára.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook