Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Kedvező munkavédelmi bakancs akció!

Nem kérdéses, hogy a munkavédelem területén az egyik legfontosabb védelmi eszköz a megfelelő lábbeli. Éppen ezért, érdemes gondosan kiválasztani a munkavédelmi cipőt, vagy bakancsot, ugyanis ez minden esetben egy hosszú távú befektetés kell hogy legyen. 

A biztonság elsődleges, de természetesen mindenki a megfelelő ár-érték arányú termékeket keresi a piacon, ami érthető is. Éppen ezért, érdemes a lábbelit munkavédelmi bakancs akció keretében megvásárolni, mivel így a vásárló az eredeti árnál jóval alacsonyabb áron juthat hozzá az egyes darabokhoz, ami több bakancs vásárlása esetén óriási megtakarítást jelenthet. Cégünk számára kifejezetten fontos, hogy az áraink arányosak legyenek a kínált termékek minőségével, így igyekszünk mindig olyan áron kínálni a termékeinket, amelyek mindenki számára ideálisak.

Nincs ez másként a munkavédelmi bakancs akció esetén sem. Minőségi és időtálló lábbeliket kínálunk, amelyek minden szabványnak megfelelnek, s mindezt kifejezetten kedvező áron. Kérjük, hogy tekintse meg az akcióban szereplő termékeket és válasszon kedvére a jobbnál-jobb lehetőségek közül. Ne feledje, hogy minden esetben a tevékenységnek megfelelő bakancsot, vagy cipőt válassza! A megfelelő lábbeli kiválasztásán sok múlik, így ha segítségre van szüksége a választáshoz, keressen minket bizalommal a feltüntetett elérhetőségeink egyikén. Továbbá ne feledje azt sem, hogy állandó munkavédelmi bakancs akcióval várjuk, így érdemes több alkalommal is böngésznie webáruházunkban, ugyanis számtalan újdonságot találhat termékeink között!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook