Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Épül a Grandis csapat

Új munkatársakkal erősítettük csapatunkat a növekvő megrendelések rugalmas kiszolgálása érdekében. 

GRANDIS Raktárvezetői munkakörbe szerződtettük a több, mint 15 éves raktári, illetve komoly raktárvezetői tapasztalatokkal bíró Rosta Jánost. Az első munkanapok már igazolják szakértelmét, döntésünk helyességét, amelyet kedves ügyfeleik is érezhetnek a növekvő megrendelés állomány mellett is a kiszolgálás rugalmasságában, gyorsaságában, szakszerűségében. Helyére tesszük a biztonságot!:)

Áruszállításba is új kollega kapcsolódott be, Vass László személyében, hogy továbbra is egyre gyorsuló ütemben jussanak el partnereinkhez a munkavédelmi lábbelik, munkaruházati termékek, valamint a védőeszközök.

Gyakornokunk, az egyetemista Egyházi Ádám, kiváló munkát végez a folymatmendzsmentben, rendszerépítésben, rohamléptekben haladunk előre. A napi üzletmenet zavartalan biztosításában Adorján-Csomai Szabina érdemei elengedhetetlenek.        

Hamarosan tovább bővítjük fiatalos, lendületes csapatunkat. Jelentekezz meghirdetett álláshirdetésünkre, TALAN te leszel a követekező sikeres jelölt! 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook