Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Az aláöltözet viselése ajánlott munka közben

Az olyan munkahelyeken, ahol nagy hőmérsékleteknek van kitéve a dolgozó vagy veszélyes anyagokkal kerülhet kapcsolatba, mindig minőségi munkaruhára van szükség.

Ha hosszabb időt is eltölt ilyen körülmények között, akkor indokolt lehet az aláöltözet viselése is, amely plusz egy rétek speciális ruha. Ennek különböző tulajdonságai is lehetnek, azonban úgy célszerű ezeket megválasztani, hogy a felette található fő öltözéket hatékonyan kiegészítse. Ez különösen a veszélyes anyagok ellen létrehozott munkaruháknál fontos. Azoknak a munkaruha daraboknak melyek megakadályozzák a test egészének, vagy egy részének felületi érintkezését a veszélyes anyagokkal szemben, alapvető feltételük, hogy meggátolják az anyagok beömlését, beszivárgását a ruhán belülre.

Ha ez mégsem sikerülne, akkor az aláöltözet még egy védelmi réteget biztosít a dolgozó számára a sérülés ellen. Minden esetben olyan kialakítású védőruhát és aláöltözetet kell választani, amely lehetőleg teljes szigetelést képes biztosítani minden körülmény között. Ha bizonyos veszélyes anyagok nagy áthatoló képességgel rendelkeznek a legjobb munkaruha darabokkal szemben is, akkor az adott ruhadarabok viselhetőségi idejét korlátozni kell. A vizsgálatokon megfelelt védőeszközökön, valamint aláöltözeten is minden esetben jelzést kell feltüntetni, amely tartalmazza a vizsgálat során alkalmazott anyagok nevét, vagy ennek hiányában azoknak a kódját, emellett a rá vonatkozó, meghatározott védelmi időt.

A veszélyes anyagokra specializálódott munkaruhák, valamint aláöltözet esetében gyártónak meg kell adnia a tájékoztatóban a meghatározott vizsgálatok jelentését, ha szükséges, kódját, részletes leírását és a teszt során felmerülő egyéb körülményeket is. Ha minőségi aláöltözetet keres, akkor a Diadora Utility termékcsalád remek választásnak bizonyulhat. Ezek a sokoldalú ruhadarabok rengeteg különböző veszélyforrás ellen védenek és Ön is megvásárolhatja őket weboldalunkon. A termékek rendelése mindössze pár kattintást vesz igénybe és 1-2 napon belül már használhatja is őket.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook