Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Termékek cseréje, visszaküldése

Méretcsere

Nem tudja, nem biztos benne, hogy milyen méretű lábbelit, ruházatot, védőeszközt rendeljen?! Nincs miért aggódnia! Ha nem a megfelelő méretet választotta, jelezze és postafordultával küldjük a rendelkezésre álló készlet tükrében az igény szerinti méretet. Felhívjuk figyelmüket méretcserét kizárólag raktárkészletünkről értékesített termékek esetében tudunk biztosítani végfelhasználóink számára!

Méretcsere igény esetén az alábbiak szerint tudunk segíteni vásárlóinknak:

  1. Személyesen telephelyünkön - térítésmentes (Cím: 8200, Veszprém, Pillér u.15)
  2. Postai úton Ön visszajuttatja a terméket eredeti csomagolásában, a dobozban elhelyezi a számlamásolatot melyen feltünteti a csereigényt illetve a cserélendő termék cikkszámát, megnevezését, méretét, átvételt követően a raktáros kollégák elindítják a megadott szállítási címre a csereterméket. A cserével kapcsolatos postaköltséget az ASZF.ben foglalt díjazás alapján Önnek kell állnia!
  3. Inverz szolgáltatás lehetősége. Előzetes egyeztetést követően, elindítjuk Ön felé a cserecsomagot ellátjuk egy ún. inverz címirattal (csomag tetején átlátszó fóliában lesz elhelyezve) az egyik példányát átvételkor át kell ragasztani a visszaküldendő csomagra, így a postafutár vissza is hozza azt. Ezt a lehetőséget csak házhoz kézbesítéskor tudja igénybe venni. Díja 1-2 pár lábbeli cseréjének esetén nettó 2490 ft+ áfa (postafutárnál kell megfizetni csomag átvételekor)

A nem használt munkavédelmi terméket csomagolja vissza eredeti csomagolásába, címezze meg (Grandis Kft. 8200 Veszprém, Pillér u. 15.) és jelezze igényét elérhetőségeinken (Tel:+36-88-788-766, Fax: +36-88-789-992, E-mail: grandis[at]grandis.hu. Munkatársaink a Magyar Posta MPL futárszolgálatával egyidejűleg kiküldik a módosított megrendelést, illetve visszaszállítják az eredeti csomagot. 

Méretcserét kizárólag a raktárkészletünkről értékesített termékek esetében áll módunkban biztosítani.

Amennyiben a raktárkészletről megvásárolt terméket méretprobléma miatt szeretné cserélni, de az adott típusból már nem áll rendelkezésünkre megfelelő méret, módjában áll, egyéb raktárkészletünkről elérhető terméket választani, illetve élhet az elállás jogával is.

100% pénz visszafizetési garancia*

Nincs kockázat! Ha megrendelése után úgy dönt, hogy a kapott termék nem tetszik vagy nem elégedett teljesen, akkor vásárlást követően 30 napon belül küldje vissza hozzánk a terméket eredeti csomagolásában, sértetlen, nem használt állapotában és kérdés nélkül visszautaljuk a termék árát az Ön által megadott bankszámlára.

*A pénz visszafizetési garancia kizárólag végfelhasználókra vonatkozik, nem egyedi megrendelés esetén! Egyedi megrendelésnek minősül mindazon termékek végfelhasználó és viszonteladó által történő megrendelése, melyeket a Grandis Kft nem raktárról értékesít. Ezen termékek külső beszállítótól kerülnek beszerzésre az egyedi megrendelések alapján. A 100% pénz visszafizetési garancia érvényesítéséhez szíveskedjenek letölteni webáruházunkból a Visszárus nyilatkozatot, elküldeni a visszaru@grandis.hu e-mail címre, illetve a visszaküldendő termékcsomagba kinyomtatva, aláírva elhelyezni a rugalmas, gyors ügyintézés érdekében.

Megrendelés lemondása

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a fogyasztónak minősülő ügyfél a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Felhasználó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen az Ügyfél, vagy meghatalmazottja a terméket átveszi.

Az eladó köteles a fogyasztó által már kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő tízennégy napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az eladó azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 10.§ alapján.

Figyelem: csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni, így a megvásárolt terméket felpróbálás előtt semmiképpen se mossa ki, ne vegye le róla a címké(ke)t, mert ha nem felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A termék nem lehet kopott, használt, láthatóan viseltes, hordott, az ilyen állapotú termékeket nem áll módunkban visszavenni. Az elállási jog érvényesítéséhez szíveskedjenek letölteni webáruházunkból az „Elállási nyilatkozatot”, elküldeni a visszaru[at]grandis.hu címre, illetve a visszaküldendő termékcsomagba kinyomtatva, aláírva elhelyezni a rugalmas, gyors ügyintézés érdekében. Visszáru és elállási nyomtatvány letöltése

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Facebook