Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Munkavédelmi ruházat? Grandis!

A ruházati iparágnak egy igen fontos és speciális szegmense a munkavédelmi ruházat. Akárhol is dolgozunk, munkaruhára majdnem minden esetben szükség van. Ezzel védjük utcai ruhánkat a szennyeződéstől, sérüléstől, illetve testünket a balesetektől.

Ugyan van, amikor nem a védelem miatt van szükség munkaruhára, hanem az inkább egyenruhaként funkcionál, hogy egységessé tegye egy azon cégnél dolgozók viseletét, hogy könnyen megismerjék az adott helyen dolgozókat a vevők, ügyfelek, egyéb partnerek. Külön varrodák alakultak, akik csak és kizárólag munkavédelmi ruházat varrásával, készítésével foglalkoznak, s szállítanak kifejezetten munkavédelmi ruházatot árusító üzletekbe. A termékskála sokszínű, többféle iparág, üzletág részére készülnek ruhák: köpenyek, ingek, nadrágok, pólók, pulóverek, sapkák, kabátok, mellények, kötények, és még sorolhatnánk. A munkaruházatot többnyire az adott cég állja, ő is szerzi be, vagy a dolgozó veszi meg, és a cég kifizeti: ez változó. Kifejezett munkaruházati boltok vannak a fővárosban, illetve a kisebb, nagyobb városokban, ahol a választék széles, és mindenki megtalálja a szükséges holmikat. Azonban a kisebb településekről nem könnyű eljutni egy – egy munkaruházati üzletbe, így kifejezetten hasznos, hogy ma már az interneten is találunk olyan webáruházakat, ahol munkavédelmi ruházat kapható.

Ez a legegyszerűbb megoldás. Elég néhány kattintás és már fenn is vagyunk egy webáruház oldalán, például a grandis.hu honlapján. Itt aztán széles választékban találunk mindent, amire szükségünk lehet munkavégzésünk során, legyen az bármilyen terület. Az alsóruházattól a téli kabátig mindent megtalálunk minden méretben, színben és fazonban, minden évszaknak megfelelően. Sőt, nem csak munkavédelmi ruházat található a webshopban, hanem munkavédelmi lábbelik is: cipők, szandálok, bakancsok. Egyszóval minden, ami munkaruházat, és védőfelszerelés. Nem utolsó sorban ezek a munkaruhák nem csak szükséges uniformisok, hanem minőségi anyagból készült, divatos, kényelmes holmik, amikben jól érzi magát az ember. És bizony ez sem elhanyagolható szempont .Önnek tehát nem kell mást tennie,ha Ön cégvezető, beszerző, vagy dolgozó,akkor lépjen be a grandis.hu webáruházba és nézzen körül a széles választék között. Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő ruházatot, és néhány kattintással meg is vásárolhatja azokat. A dolog gyors és kényelmes: Az internetes fizetés után pár napon belül a kért címre szállítják Önnek a rendelését.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook