Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Munkavédelmi rövidnadrág választás

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi alapján válasszanak a munkavédelmi rövidnadrág kínálat közül, hiszen rengeteg termék van már a piacon.

A megfelelő munkaruha választás általában és elsősorban attól függ, hogy milyen munkát végez és hogy milyen környezetben végzi azt a munkát. A munkavédelmi rövidnadrág például természetesen a kinti, meleg időszakoknál rendkívül hasznos. A munkavédelmi ruházat fontossága, hogy megvédje a munkást a különféle sérülésektől és a külső hatásoktól. Az alapanyag is rendkívül fontos, például a pamutból vagy a kevertszálas anyagokból készült termékek a legjobbak. Vannak olyan munkakörök, amelyek például már speciálisabb anyagú ruhákat igényelnek, amelyek például nem vezetik a hőt, az áramvezető részek el vannak rejtve stb. Ezeket hívjuk speciális munkavédelmi ruháknak, amelyekhez sokszor különféle védelmi tartozékok is kapcsolódnak.

A munkavédelmi rövidnadrág is véd természetesen valamennyire, bár ezt azokhoz a munkákhoz ajánlják, ahol a lábszár nincs kitéve különösebb sérülési lehetőségeknek. A munkavédelmi rövidnadrág sok esetben inkább a cég arculatának reklámját hordozza magában, tehát sok esetben a munkavédelmi rövidnadrág inkább egyenruhaként funkcionál a munkásokon. Ezzel egyébként nagyon jó funkciót tölt be, hiszen egyrészt a munkás nem a saját nadrágját használja el, másrészt rendkívül jó benyomást kelt, amikor a terepen egyenruhában dolgoznak a munkások. Ez erősíti a cég arculatát is és még több ügyfelet fog bevonzani hozzájuk. A munkavédelmi rövidnadrág beszerzése előtt érdemes azzal foglalkozni, hogy milyen területen fogja használni a nadrágot, hiszen ez sokban segítheti a döntést.

A különféle anyagú ruhák a különféle munkaterületekre specializálódtak. Amennyiben olajos és piszkos munkát végez, akkor érdemes olyan anyagú munkavédelmi rövidnadrág beszerzése, amely kopásálló és strapabíró anyagból készült, hogy azt akár minden nap a mosógépben moshassa. A döntésnél igenis figyelembe kell venni a színt is, hiszen a piszkosabb munkákhoz inkább sötétebb munkavédelmi rövidnadrágot válasszon. Ezen kevésbé látható a piszok és nem kell minden nap a mosással foglalkozni, hiszen másnap úgyis ugyanolyan piszkos lesz. A sötétebb színekkel elterelheti a különféle foltokról a tekintetet. A fehérebb és világosabb színeket a festőknek és az asztalosoknak javasolják, ugyanis a fehér munkavédelmi nadrágon nem annyira feltűnő a festékfolt és a faforgács.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook