Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Munkavédelmi cipő akció webáruházunkban!

Egy munkavédelmi cipővel szemben egy csomó elvárása van mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak, akik ezeket a lábbeliket viselik. Mik is ezek?

Legyen a munkavédelmi cipő extrakönnyű, vízálló, légzés aktív, légáteresztő béléssel rendelkező, extra hajlékony, lehetőleg kétrétegű olajálló, kopásálló, csúszásmentes, nitril talppal készült, antibakteriális talpbetéttel készített, talpátszúrásbiztos betét és alumínium lábujjvédő is legyen benne. Nem kis elvárások, de a munkahelyi biztonságunk a legfontosabb! Az, hogy a felsoroltakon kívül még azt is szeretnénk, hogy a lábbeli kényelmes legyen, puha, ráadásul szép is, valamint szemrevaló, és divatos, ne legyen ezer évesnek tűnő, nehéz, retro küllemű kalucsni. Nos, ez így együtt már talán teljesíthetetlen elvárás egy cipővel szemben, de mi, akik ilyen cipőt veszünk a lábunkra, feszegetjük a határokat.

Talán nem is olyan kirívó elvárások ezek egy munkavédelmi cipővel szemben. Hogy ez valóban így van, meggyőződhetünk róla: bebizonyosodhat Ön is erről, ha ellátogat a grandis.hu oldalra, s a saját szemével láthatja, hogy minden igényt kielégítő, kifejezetten szép munkavédelmi cipőket lehet kapni. Nos, ennyi temérdek elvárás mellett, már szinte le sem merjük írni, hogy az sem ártana, ha mindezek mellett még olcsó is lenne az ominózus lábbeli. Mert, ha ennyi pozitív tulajdonsága van, mint amit fentebb említettük, az csak drága lehet! Nos, jó hír, hogy a grandis.hu webáruházban munkavédelmi cipő akció van, s minden munkavédelmi előírásnak megfelelő, szép, kényelmes és elegáns lábbeliket vásárolhat akár Ön is közel harmad áron! Ne hagyja ki, látogasson el az oldalunkra, s győzödjön meg róla, hogy van minőség olcsón! 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook