Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Munkavédelem elvitelre – hírek a nagyvilágból

A német Nordrhein-Westfalen tartományban egyedülálló applikációt dolgoztak ki, amely jócskán leegyszerűsíti a munkavédelmi törvények és szabályozások és végtelen paragrafusok közti eligazodást.  

„Terhesként köteles vagyok éjszakai műszakot vállalni?” , „Van az üzemi bizottságnak beleszólási joga a kockázatértékelésbe?” – több, mint 7000 ilyen és ehhez hasonló kérdés és válasz található meg a „KomNet” (www.komnet.nrw.de) adatbankjában. Az adatbank már okos telefonról, illetve táblagépről is elérhető.

A KomNet applikáció az egészséges munkahelyi körülményekkel és a munkavédelemmel kapcsolatos kérdésekre ad választ közvetlenül ott, ahol felmerülnek: akár az építkezésen, akár mobil ügyeletben. A Komnet hálózatában több mint 230 szakértő működik közre, akik különböző gyárakhoz, szövetkezetekhez, egyetemekhez, hivatalokhoz tartoznak. Az oldal használói minden esetben személyre szabott válaszra számíthatnak – ingyenesen és három napon belül. Az általános érdeklődést szolgáló kérdések és válaszok a feldolgozást követően felkerülnek az adatbankba (természetesen anonim módon), hogy bárki számára elérhetővé váljanak. Így rengeteg kérdésre azonnal választ kaphatunk. Az app ingyenes és letölthető áll Android-, Apple-, és Windows telefonokra is.

Forrás: Personal Protection & Fashion Fachzeitschrift

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Összehasonlítás
Facebook