Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Műszaki jellemzők

NET BREATING SYSTEM® - GEOX technológiai licensz: az innovatív és egyedi

NET BREATING SYSTEM® - GEOX technológiai licensz: az innovatív és egyedi "NET Breating System" rendszer garantálja a láb számára megfelelő szellőzést és növeli a kényelmet, a koncentrálóképességet, az állóképességet és a teljesítményt.  Mindezt a talp elülső részén lévő szintetikus alapanyagú kiválóan szellőző, vízálló membrán biztosítja. A "NET Breating System" rendszer a talprészen keresztül növeli a lábbeli szellőzését és megakadályozza, hogy a nedvesség, a sár és a egyéb szennyeződések kivűlről a cipőbe juthassanak, ezáltal a láb mindig kényelmesen száraz marad.

Dia Dry: Egy speciális eljárással kifejlesztett méhsejtszerkezet, mely csaknem háromszor olyan gyorsan képes az izzadságot elvezetni, mint a hagyományos szövet anyag. A Dia Dry technológiával készült ruhadarab nagyban segíti a mikroszellőzést, ezáltal növeli a komfortézetet és a kényelmet.

 

Hidden Power: A Diadora Utility készített egy olyan, polipropilén alapanyagú aláöltözetet, amely megőrzi a bőr optimális szárazságát. Az anyag nagy hőszigetelő hatású, ezáltal elősegíti a testhőmérséklet szintentartását, és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően antiallergikus és rendkívül higiénikus.

 

High-Visibility: A Diadora készített egy láthatósági mellényt, mely megfelel a 20471-2013 as hitelesítési normának. Kifordítható, ennek köszönhetően az egyik oldala hétköznapi szabadidős tevékenységhez ajánlott, divatos viselet, a másik oldala pedig munkavégzéshez megfelelő, láthatósági öltözet. A technológia lényege, egy ruhadarab különböző élethelyzetekhez.

 

D- Bright: A Diadora folyamatos fejlesztései által elért eredmény: ún.:fotó-fény eljárás, mely leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a fényenergia összegyűlik, és rossz látási viszonyok között újra aktiválódik.
A Thermore Thermosoft technológia intenzív mindennapi használatra lett kifejlesztve. Strapabíró, könnyen kezelhető. Magas hőszigetelés, csekély súly jellemzi: melegen tart, könnyű.
A Thermosoft termékek, olyan felületi kezelést kaptak, melyek megakadályozzák az anyag szálasodását és a bélés csomósodását. Tudományos kutatások alátámasztják, hogy az anyag PFOA (perfluoroktánsav) és PFOS (perfluorszulfonát) mentes.

 

YKK® - Minden nagy és kis méretű cipzár a Diadóra Utility munkaruhákban az YKK terméke. Ez garantálja a cipzárak hosszú élettartamát, könnyű futását és problémamentes működését. A munkaruhák funkcionalítását növelik a magas minőségű tartozékok, kiegészítők.

 

Cordura®  - A gyártó által kifejlesztetett Hi-tech anyag erősen ellenáll a kopásnak, szakadásnak és a perforációknak. Extrakönnyű és jól tisztítható, kezelhető.

Coolmax® - A Coolmax® előállításához használt szálak kivezetik a test izzadságát a ruhadarab felületére, ahol az gyorsan elpárolog. A szálak egyben garantálják a maximális szellőzést az erősen nedves körülmények között is, így a bőr száraz marad, kellemes érzetet, több energiát és állóképességet biztosít a használója számára.

 

Dupont Kevlar®  - A DuPont által kifejlesztet Kevlar® innovatív technológa kombinálja az ellenállóképességet és a könnyű súlyt. 1965-ben a DuPont a folyékonykristályos polimer megoldások területén megteremtette az alapokat a para-aramid szintetikus szálak előállításása számára. A következő 40 évben találmánya különböző felhasználási területeken az egész világon elterjedt.

 

b-Fit® - Mozgásszabadság felsőfokon: Az elastomer-fonalalakat tartalmazó b-Fit szövet által a Diadora Utility ruhák elasztikusak, ergonomikusak és maximális mozgásszabadságot biztosítanak.

 

Windless® - Hi-tech anyag, szélálló, kiváló szellőzést biztosító membránnal. A Windless szövetből készült ruhák rendkívül kényelmesek és ideálisak a szabadtéri tevékenységekhez minden időjárási viszonyban.

 

 

Softpad® - Az egyedi  SoftPad™ rendszer kényelmet és maximális védelmet nyújt, a kialakítás a védőszemüvegek stabilitását   biztosítja. A szemüvegek tökéletesen, lágyan illeszkednek az arcformához és kényelmesek, stabilak.

 

WASHED® - Minden "Washed" jelölésű termék egy speciális mosáson esik át. Ezálat egyedi színűvé, lágy és sima tapintásúvá válnak a munkaruhák, amelyek kiváló formatartó tulajdonsággal bírnak. 

 

WINTHERM® - Többrétegű bélés szövet, a kiváló szigetelőképessége és szabályzott szellőzése során a hőszigetelés biztosított, a lábat melegen tartja még rendkívüli időjárási viszonyok mellet is. A felhasznált ezüst részecskéknek köszönthetően antibakteriális, egészséges és kényelmes.

 

DIA-TEX® - A Diadora Utility szellőző és vízálló, egyedi fejlesztésű membránja maximális szellőzési komforttal és szükséges szigeteléssel biztosítja, hogy a láb egy magas igénybevételi szinten is száraz maradjon.

 

K-SOLE® - Átszúrás ellen védő talp, amely egymást több rétegben fedő szövetből készül. E technológia kitűnő ellenállóképességet,  extrakönnyű súlyt és extrahajlékonyságot biztosít együttesen.  A beépített fémmmentes talplemez előnye, hogy a talp 100%-ban fedve van és a láb ezáltal több védelmet kap. A magas hőszigetelőképességének köszönhetően a talp rendkívüli hőmérsékleti viszonyoknak is megfelel. A K-SOLE egy fémmentes talp, amelyet nem érzékelnek a fémdetektorok.

 

TPU Film® - Ez az átlátszó TPU filmréteg az egész EVA középső talprészt bevonja. Ezáltal a magas kopásállóság és hosszabb élettartam szavatolt.

 

Metal Free®  - Védőlábbeli 200 J-os kompozit lábujjvédővel. Könnyebb a hagyományos acél kapliknál, antimágneses, fémmentes,  hőszigetelő és rozsdamentes. Alacsony súly, ergonomikus formai kialakítás, magas kényelem garantálja az optimális használhatóságot.

 

DA2® - Az exkluzív Diadora energiaelnyelő-rendszer amel, két különböző sűrűségű összetételű sarok és lábközép részből áll.  A rendszer maximális energiaelnyelés biztosít, kiküszöböli a sarokrészen a lábfejet érő negatív vibrációkat és fokozza a rugalmasságot megfelelő tartást biztosítva a lábfej elülső részének.

Az exkluzív D-traction technológia tökéletes tapadást biztosít minden száraz és nedves felületen egyaránt.  A tökéletes mix : tapadás, tartás, flexibilitás, stabilitás minden talajon.
TPU-al merevített felsőrész a stabilitás,kényelem és természetes mozgás biztosításához
A TPU külső sarokvédelem garantálja a stabilitást, a védelmet és a komfortot.

A lábujjvédelem az üvegszálas kialakítás által biztosítja a maximális biztonságot  extrém időjárás esetén is. Könnyű és vékony a maximális komfortérzet érdekében.

Légzésaktív, víztaszító, könnyen kezelhető speciális mikroszál, magas UV védelemmel. Tökéletesen beépíthető a munkaruházat világába, amely 30%-al könnyebb, mint a bőr.

Egy szilárd, poliészterrel megerősített szövet, rendkívül ellenálló külső részt biztosítva az extrém igénybevételhez,  vágásbiztos, szakadásbiztos megfelelő légzésaktivitás és flexibilitás esetén.

A K-sole "breathable" változata a légzésaktivitást ötvözi az abszolút védelemmel, magas ellenállás, könnyedség és flexibilitás. Légzésaktív, talpátszúródás elleni védelemmel rendelkező talplemez, melyet kizárólag a Diadora Utility szabadalmaztatott és használ fel.

 

 

 

 

 

 

Activebreath® - Nagy hatékonyságú, speciális nyílt pórusú anyagból készült bélés, mely használat közben kiküszöböli a lábak befülledését, így azok frissek és szárazak maradnak.

 

Aluforce® - Nagy ellenálló-képességű, extrakönnyű, öntött alumínium kapli.

 

Comfortshell® - Különösen kopásálló sarokbetét erősítés, mely teljes kényelemérzetet biztosít járás közben.

 

Highsafe-Tex® - A talp számára a felsőrészhez varrt, innovatív, nagy anyagsűrűségű, speciális átszúródás elleni betét garantálja a lehető legmagasabb szintű védelmet. Korszerű, rugalmas és nagy ellenálló-képességű.

 

Ergo Active® - Különleges, a talp belső részébe fröccsöntött egység, mely a megfelelő pontokon teljes hajlékonyságot és stabilitást biztosít lábfej egésze számára, ezzel könnyítve meg a helyes testtartás felvételét járás közben.

 

Solidbreath - Nagy ellenálló-képességű bélés speciális nyílt pórusú anyagból, amely engedi a lábbelit használat közben szellőzni, így tartva a lábakat  frissen és szárazon. 

 

Heelsave® - Speciális zselés betét a hatékony rázkódáselnyelésért.

 

CSS® (Carbon support system) - Könnyed járást biztosító, talpboltozatnál elhelyezett, kificamodásgátló talprész.

 

WSC® (Web Stability Control) - Optimális egyensúlyt biztosító, futófelületbe ágyazott, háló alakú talperősítés.

 

Powegrip®  - A nagy felületen érintkező mikrogeometrikus Powegrip® mintázat rendíthetetlen stabilitást biztosít.

 

Dirty Stop® - A különleges Dirty Stop® talpmintázat kiküszöböli a sár és a folyadékok megragadását a talpfelületen.

 

DSC® (Dike Stability Control)

A sarokrésznél elhelyezett exkluzív nejlonmegerősítés biztosítja minden helyzetben a stabilitást.

 

Naturalbreath®

Speciális légzésaktív béléssel, nyitott pórusú szövettel ellátott lábbeli.  Így a láb tud lélegezni, nincsenek kellemetlen szagok, nem izzad, teljesen száraz és friss marad.

 

FlexionPlus® - TAO SAFETY-vel kifejlesztettek egy olyan speciális rácsos szerkezetű talpat, mellyel elérték a hajlékonyág és a csúszásgátlás legmagasabb szintjét.

FLEXIBILITÁS
A talphajlékonyságnak egy optimális szintje már megvalósult mind formatervezésileg, mind az alkotóelemeket illetően a PU2D modellnél, az extra széles nem-fémes talpbetét és cipőorr kiegészítésével.

CSÚSZÁSMENTESSÉG
Felülmúlja a csúszásmentes lábbelik minősítésének legszigorúbb követelményeit.
SRC=SRA+SRB
SRA (acélon, olajos felületen)
SRB (csiszolt márványon és glycerines felületen)
Perspiration system® - A TAO SAFETY-vel kifejlesztettek egy újszerű izzadságelvezető rendszert a talpon belül. Ez a technológia tökéletesíti a szellőzést azáltal, hogy a lábat frissen és szárazon tartja, biztosítva a jobb komfortérzetet. A talpon belül egy lélegző és vízálló membrán található, amely a cipőbe bújástól kezdve megakadályozza a nedvesség kialakulását, még erősen izzadó egyének esetében is.
Sympatex®  - A SYMPATEX egy világvezető, csúcstechnológiás anyag, melyet védőlábbeliknél is sikeresen alkalmaznak.
A Sympatex membrán egy pórusok nélküli polyether-ester szerkezet,  mely különleges tulajdonságokkal rendelkezik:
- optimális légáteresztés
- 100% vízálló
- 100% szélálló
- 100%-ban lebomlik.
 
• Extrém mechanikai ellenállóképesség
• Garantáltan tartós. A membrán használata a cipőben hosszútávú viseletet tesz lehetővé.
• Könnyen ápolható. A tömör membránon nincsenek pórusok, így a  piszok, a tisztítószerek maradékai, a sókristályok nem juthatnak a cipő belsejébe.
•  A membrán különösen elasztikus és pehelykönnyű.
ALUMINIUM TOE® - Könnyebb, mint bármely más megoldás a piacon. 200 J.
COMPOSITE TOE® - Könnyebb, mint az acél. 200 J.
STEEL TOE® - 200J energiával leeső tárgyak elleni lábujjvédelem

NON METAL insole® - KEVLAR TALPBETÉT Könnyebb, mint bármely más anyagösszetétel.
Jobb flexibilitás.
Jobb hőmérséklet elleni védelem (hideg-meleg).
Nagyobb felületi védelem.
Nagyobb átszúródás elleni ellenállás.

STEEL insole® - A talpbetét átszúródás elleni ellenállása 1100 N felett.
CORDURA® - Kiemelkedően tartós és ellenálló.
- Könnyű, strapabíró.
- Gyorsan szárad.
  High-Tex® - Speciális bélés, mely rendkívül ellenálló száraz és nedves körülmények között is.
- Hidrofil, Antibakteriális, Légáteresztő, Rugalmas, Higiénikus, Hőszabályozó, Tartós, Ellenálló.
HTH Velcro system® - Vízálló, zsír- és olajálló. Könnyen tisztítható. Tartós és strapabíró.
VIBRAM® - Két komponensű antisztatikus EVA+Nitril talp, mely lehetővé teszi a lábbeli szélsőséges körülmények közötti viselését.
- 300ºC-ig hőálló.
Csúszásmentes és kopásálló.
Olajálló.
PU2D® - A két komponensű poliuretán talp könnyű és kényelmes, ezen kívül antisztatikus, csúszásmentes és ellenáll a szénhidrogén származékoknak, olajnak stb..
Hőszigetelés,meleg ellen (T<22ºC / 150ºC 30´)
Hőszigetelés,hideg ellen (T<10ºC / -20ºC 30´)
PU+rubber® - Csúszásmentes.
Védelem 300ºC kontakt hőig
Kopásálló, Flexibilis Ellenáll a hidrolízisnek Ellenáll a szénhidrogéneknek Vízlepergető
PU+NI® - PU+NITRIL TALP:
Csúszásmentes, 300ºC kontakthőig ellenáll, Kopásálló, Flexibilis, Hidrolízis-álló, Olaj- és benzinálló, Cseppálló
SRC® - CSÚSZÁSMENTESSÉG.
SRC=SRA (acélon és olajos felületen) + SRB (csiszolt márványon és glycerines felületen)
EYELETS Non-Metal® - Erős műanyag cipzárhúzó fejek, fűzőlyukak.
Kevlar insole® - KEVLAR® TALPBETÉT

Könnyebb,mint bármely más megoldás.
Flexibilisebb.
Jobb hőszigetelés
(hideg és meleg ellen).
Nagyobb megerősített felület.
Nagyobb átfúródás elleni ellenállás.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook