Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Munkásnadrág férfiaknak, nőknek

Sok olyan munkahely van, ahol szükség van munkavédelmi ruhára. Akármilyen öltözetről is legyen szó, munkásnadrág szinte mindig, mindenhol, mindenkinek kell.

Legyen szó akár férfiről, akár nőről. A munkaruházatot gyártó és forgalmazó cégek egy ideje figyelnek arra, hogy nem elég olyan ruhát gyártani, ami véd, annak jó minőségűnek és divatosnak is kell lennie. No, meg természetesen kényelmesnek is. Így hát a köztudatban élő sötétkék, egyen munkásnadrág óta sok víz lefolyt a Dunán, s ma már igazán trendi modelleket kaphatunk a munkaruházati áruházakban. Nézzünk csak körül az interneten, s számos példát láthatunk!

Példaként mindjárt a grandis.hu oldal nagyon sokféle magas minőségű egyedi munkaruházati terméket kínál, s ezek közt megtaláljuk a munkaruhán belül a munkásnadrágot, kertésznadrágokat, mellényeket, dzsekiket, télikabátokat, overálokat, pólókatg. Tudomásul véve az évszakok változását, ma már vékonyabb anyagból készült, bermuda hosszúságú munkavédelmi nadrágot is forgalmaznak, így nyáron sem kell megsülniük a munkaruhát öltöknek. Munkásnadrág van sima, derekas fazonú, és van kantáros is, sőt overál is található a kínálatban. A zsebek száma, formája, nagysága, varjálhatósága szinte végtelen, a legtöbb munkaruha modellnél a szerszámtartó vagy másnéven kalapácstartó szalag elengedhetetlen része a munkásnadrágnak.

A könnyedebb viseletet és magasbb komfortfokozatot az elasztikus anyag és a rugalmasan állítható derékrész garantálja, hogy a munkát végző szabadon mozoghasson a nadrágban. A legtöbb modell megerősített térdrésszel, kopásálló betétekkel is rendelkezik, hogy az esetleges térdelés ne tegye tönkre könnyen a munkásnadrág térdrészét. Érdemes többször ellátogatnunk a már említett www.grandis.hu webshopba, hisz rengeteg akciós munkaruha közül váűlaszthatnak.

A kifutó termékeket, utolsó darabokat jelentős kedvezménnyel, akciósan árusítják, így lehetőségünk adódik takarékoskodni is, ha éppen egy akciós munkarruházati darabot sikerül kifognunk. Ha Önnek is munkásnadrágra van szüksége, akkor a legjobb választás a grandis.hu, hisz nem kell üzletben bolyongania, válogatnia, elég, ha körülnéz a webáruházban, és néhány kattintással megrendeli az Önnek megfelelő darabot. Rendkvűl gyors szállítással - 1-2 munknapon belül -. a legtöbb esetben jelentős raktári készletről, a futár házhoz viszi a prémium munkavédelmi ruházati csomagot

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Facebook