Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Minőségi védőeszköz kiszolgálás új flottával

A munkavédelmi lábbeli kereskedelem kiváló logisztikájának elengedhetetlen feltétele a megbízható, takarékos haszongépjármű flottta, ennek érdekében szereztünk be új személy és teher szállítóeszközöket.  

A beszerzések érintették a területi képviselők járműállományát, melynek keretében új, az egyik legmodernebb Euro-5-ös 1.5 dCi motorral, 5 fkozatú váltóval szerelt Mercedes-Benz Citan 109 CDi gépkocsikat vásároltunk. A motor takarékos, időtálló technológia, a külső, a forematervezés megjelenés egyedülálló, formatervezett. Prémium munkavédelmi lábbelik és munkaruházat kereskedelme mellett nem is dönthetünk más mellett, mint korunk egyik legmegbízhatóbb, élenjáró technológia fejlesztéseiről híres gyártó, a Mercedes haszongépjárművei mellett.

A növekvő szállítandó árumennyiség megkövetelte régi "nagy"haszon járművünk cseréjét, itt is kiemelt szempont volt egy stabil, folyamatosan magas minőséget biztosító, megbízható jármű beszerzése, amely beillszthető a logisztikai folyamatainkba és arculati megjelenésünk elemeként is hasznunkra lesz. Így esett a választás a Ford Transit Trend 2.2 TDCI teherautókra, amely 5 év garancia mellett, alacsony szervíz intervallum és üzemeltetési költségei mellett, rendelkezik azzal a többlettel, amelyre egy prémium munkavédelmi termékeket forgalmazó cég szívesen bízza ügyfelei igényei, szükségletei gyors kiszolgálását,

Váljanak közös hasznunkra, szolgálják üzleti partnereinket minél tovább megelégedésükkel!    

   

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook