Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Milyen a jó munkavédelmi cipő?

A munkavédelemben kiemelt szerepet kapnak a lábbelik, s ez nem is csoda, ugyanis a láb nagy veszélyeknek van kitéve a munkavégzés során.

Gyárakban és műhelyekben nagyon sokszor előfordul, hogy bizonyos gépek, vagy alapanyagok egy rossz mozdulat során nem várt mozgásnak indulnak és sajnos nagyon sokszor a dolgozók lábára esnek. Ahhoz, hogy a személyi sérülések elkerülhetőek legyenek, nélkülözhetetlen a megfelelő munkavédelmi cipő használata. No de lássuk, hogy milyen minőségi követelményeknek kell hogy megfeleljen egy ilyen cipő! Elsősorban az európai szabványoknak kell megfelelnie, ugyanis ezek a szabványok határozzák meg a tökéletes védelmet a láb számára. Több szabvány is létezik, amelyek egytől egyik körülírják az adott munkavégzéshez szükséges védelmi szintet.

Így találkozhatunk kizárólag vízálló, de akár a talpátszúrás elleni védelemmel ellátott lábbelikkel is. Ugyanakkor, függően attól, hogy milyen szintű védelemre van szükség, fontos a megfelelő kényelem is. Ne feledjük, hogy a kényelmes munkavégzés kifejezetten nagy szerepet kap a hatékonyságában is, így erre mindenképp érdemes nagy figyelmet fordítani. A munkavédelmi cipő védelmi szintjeit különféle jelölések mutatják, amelyek részletes ismerete elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztásához. A hivatalos jelölések és a kategória besorolások fontos támpontot jelenthetnek a vásárlás során, így ezekről érdemes megfelelően tájékozódni. Ha segítségre van szüksége az ideális munkavédelmi cipő kiválasztásában, kérjük, keressen minket bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook