Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Miért fontos az aláöltözet?

A munkaruha kínálatban nem csak a külső védelemre kell figyelni, de a termékek között megtalálható a kiváló minőségű aláöltözet is. Cikkünkből kiderül, hogy miért is fontos minden évszakban az aláöltözet a munkások számára.

Nagyon fontos, hogy mi alapján választja ki a munkaruhát, hiszen sok esetben ezt a ruhát viseli majdnem egész napon át. Ez a ruha fontos hogy megvédje a külső hatásoktól, főleg abban az esetben ha veszélyesebb munkát végez, de az is nagyon lényeges, hogy a bőrrel érintkező ruhadarabok is kiváló minőségűek legyenek. Az aláöltözet nem pusztán a test melegen tartását kínálja. Természetesen a téli, hideg időszakban azok számára, kik kinti terepen dolgoznak, rendkívül fontos, hogy testük meg tudja tartani a kellő hőt. Erre tökéletesek a munkaruházatok által kínált aláöltözetek. Fontos ugyanis odafigyelni arra, hogy a test meg tudja tartani a hőmérsékletet, hiszen így elkerülhető a meghűlés és a megfázás, ami aztán több napos munkakieséssel jár. Másrészt a hideg időszakban azért is fontos a jó minőségű aláöltözet, mert a munka során az izzadságot fel kell hogy szívja az anyag, majd el is kell hogy vezesse.

Abban az esetben, ha nem minőséges az aláöltözet, akkor az izzadságot a bőrön marad, ez okozza a kellemetlen testszagot, a test vizes marad, amely szintén meghűléshez vezet, illetve különféle bőrirritációt is okozhat a nem megfelelő izzadságelvezetés. Hasonló okok miatt szükséges a melegebb időszakokban is az aláöltözet. Ilyenkor is rendkívül könnyen meg lehet fázni, hiszen a melegebb időben azt hiszi a munkás, hogy a kevesebb öltözet is elég, hiszen a munka során kellőképpen kimelegedett. A nem kívánt megfázástól véd meg az aláöltözet, amely elvezeti az izzadságot és szárazon hagyja a testet. Tavasszal és ősszel kiváló a réteges öltözködés, amely alapja a megfelelő minőségű aláöltözet. Az aláöltözet még nyáron is fontos lehet, bár ezekben az esetekben már kevesebben használják.

A munkaruhaként funkcionáló aláöltözet a sportolók ruháihoz hasonló, hiszen az a legfontosabb, hogy a bőrnek a megfelelő szellőzést tudja biztosítani. A minőségi ruhadarabok elvezetik az izzadságot, megkímélnek a kellemetlen testszagtól és mozogni is könnyű bennük. Nem beszélve arról a kiváló tulajdonságról, hogy a jó minőségű alulöltözet nagyon gyorsan szárad, tehát akár naponta is mosható. Ha a megfelelő terméket választotta, akkor a minőségnek köszönhetően csak nagyon lassan fog kopni, illetve a nyúlásnak sincs kitéve az anyag.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook