Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Mi is az a Diadora munkavédelmi cipő?

Ha nem tudnám, hogy a címben említett lábbeli munkavédelmi feladatokat lát el, bizony könnyen azt hihetném, hogy napjaink legdivatosabb, legmenőbb, legtrendibb cipőit látom egy katalógusban. 

De nem! Többször is megnézve a grandis.hu webáruház munkavédelmi lábbeli kínálatát, be kell látni, hogy ezek a cipők bizony munkavédelemre lettek gyártva, nem divatra. De ezt senki meg nem mondja róluk. Kifejezetten szép, csinos, elegáns lábbelinek tűnnek. Különféle színekben kelletik magukat a virtuális polcon, biztos az összes nő, akinek munkavédelmi cipőre van szüksége, az ő terméküket választja! Itt van mindjárt a DIADORA UTILITY GLOVE SB-P-SRA munkavédelmi cipő, ami egy nagyon szép, piros, nubuk, vízálló, légzésaktív, Air Mash béléssel rendelkező, extra hajlékony, kétrétegű olajálló, kopásálló, csúszásmentes nitril talppal gyártott, antibakteriális talpbetéttel bíró talpátszúrásbiztos betétes és alumínium lábujjvédős lábbeli.

Aki e sorokat olvassa, érdemes ránéznie, hogy mennyire szemrevaló darabról van szó! Ezek a cipők sportosak, könnyűek, jól illeszkednek a lábhoz, megvédik ezt a fontos testrészünket hőtől, nedvességtől, szúrástól, vágástól, s minden egyéb olyan balesettől, ami váratlanul érhet minket egy veszélyes munkahelyen! A Diadora cég ügyel a biztonságra, a munkavédelemre, a különböző előírásokra, de ad a küllemre is, a kényelemre, az eleganciára.Tehet-e ennél többet egy munkavédelmi cipőket gyártó cég, hogy kifejezetten vonzóvá teszi a termékeit a célközönség számára? Ezeket a darabokat örömmel viseli egy fiatal dolgozó is, a kényesebb ízlésűek, és még a nők zöme is! Köszönjük Diadora!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook