Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Mennyire praktikus a munkavédelmi rövidnadrág?

Ahogy közeledik a nyár egyre kevésbé számítanak kényelmesnek a hagyományos munkavédelmi öltözékek. A munkavédelmi rövidnadrág itt jön a képbe, mivel ez egy praktikus és jól szellőző ruhadarab, amely ráadásul jól véd a különböző behatások ellen.

Ha szabadtéri munkálatokról van szó, akkor a munkavédelmi rövidnadrág remek választásnak bizonyulhat. Meg kell természetesen említeni azt is, hogy lehet, hogy rövidnadrágról van szó, de ennek is meg kell felelnie bizonyos szempontoknak. Először is érdemes minden dolgozónak tudni, hogy a védőruházatot minden munkáltató köteles biztosítani a dolgozói számára. Felmerülhet természetesen ilyenkor a kérdés, hogy milyen a jó munkavédelmi ruházat? Milyen a jó munkaruha?

A munkavédelmi rövidnadrág egy érdekes téma, mivel ez nem biztosít az egész alsó test számára védelmet, csak a láb felsőbb régiói számára. Munkavédelmi ruházat alatt manapság leginkább olyan ruházatot értünk, amelyik valamilyen módon megvédi a dolgozót a munkája során a különböző szennyeződésektől és egyéb negatív behatásoktól. A munkaruházatnak sok különböző csoportja van. Védőruházatra például az építőiparban van szükség, hiszen itt elengedhetetlen a minőségi fejvédő vagy a légzésvédő maszk alkalmazása a dolgozó testi épségének megőrzése érdekében.

Maga a munkavédelmi ruházat ráadásul nem mindig áll sok részből. Ez lehet akár csak egy kesztyű, ha az védőeszköznek minősül az adott munka szempontjából, vagy éppen egy munkavédelmi rövidnadrág. Ez egy kiváló kiegészítő bármely olyan helyzetre, ahol nincs a dolgozó nagy veszélynek kitéve és nem szorul védelemre a teljes test. Ilyenek például a nyári építkezések, valamint a szabadtéri munkálatok. A munkavédelmi rövidnadrágra is igaz, hogy mindig a körülményeknek megfelelően kell megválasztani. Mindig az adott foglalkozás, munkahely és az Ön igényeihez kell, hogy alkalmazkodjon az adott viselet. A munkaruházat további előnye, hogy megóvja saját ruháit a szennyeződésektől. Nyilvánvalóan Ön sem szeretné, ha a kedvenc, vagy az új cipője, ruhája lenne olajos vagy festékes.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook