Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Mély sárban a PVC csizma az ideális viselet

A műanyagok sokoldalú felhasználásának egyik területe a munkavédelem. A polivinil-klorid, ismertebb nevén a PVC tulajdonságainál fogva sok olyan eszköz alapanyaga, melyek nélkülözhetetlenek a munkavédelem területén.

A különféle kabátok, köpenyek, mellények, kesztyűk, szemüvegek alapanyaga sok esetben ez a műanyag fajta, nem beszélve a jól ismert PVC csizma elterjedt használatáról. A csizma, mint munkavédelmi eszköz talán a leggyakrabban használt termék, hiszen számtalan olyan munkaterület van, ahol egy minőségi PVC csizma jó szolgálatot tehet. Sáros, felázott területen, extrém munkakörülmények között a PVC csizma olyan, mint a táncparketten a lakkcipő, bár másfajta lábbeliben is meg lehet lenni, de igazán otthonosan, könnyedén és rutinosan csakis megfelelő viseletben boldogul az ember.

A PVC csizma persze nem csak a sokszor lábszárig érő sár ellen véd meg, hanem az időjárás más viszontagságai, valamint a sok esetben kimondottan veszélyes anyagok ellen is, melyek a bőrrel érintkezve komoly irritációt, vagy más egészségkárosodást is okozhatnak. A legtöbb PVC csizma rendelkezik kivehető acélkaplival is, ami megvéd az esetleg a lábra hulló nagyobb tárgyaktól, mint például egy féltégla, egy vasdarab, vagy bármi más, ami veszélyes lehet lábunkra nézve. A csúszásgátló talp, a kivehető talpbetét, és a magasított szár ma már magától értetődő elvárás minden valóban minőséget képviselő PVC csizma esetében.

A minőségéről és megbízhatóságáról jól ismert Diadora Utility munkavédelmi márka csizmái minden körülmények között megbízhatóan megvédik lábunkat a nem kívánt hatásoktól, legyen az természetes vagy mesterséges, és hosszú évekig ellenállnak mindenféle terhelésnek. A munkahelyi biztonság első vonalába tartozó csizmák, és más kiegészítő termékek a legjobb áron online rendeléssel, a webshopból érhetőek el. Csupán néhány kattintás az egész, és máris biztonságban tudhatjuk lábainkat, ráadásul igen kedvező áron. A munkavédelem területén a minőség az egyetlen valós alternatíva, mely most mindenki számára elérhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook