Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Légy látható, érezd magad biztonságban!

Jól láthatóság, fényvisszaverés, biztonság, érzékelhetőség, kénylem, kpomfort... mindezek jelemmezik az új Diadora Utility munkaruházatot
Az emberi szem a nagy, a mozgó, a kontrasztos és a világos tárgyakra reagál a leggyorsabban. Ha rossz látási- vagy gyenge fényviszonyok között, esetleg sötétben, vagy mozgó járművek, munkagépek közelében dolgozik, viseljen jól láthatósági ruházatot a balesetek megelőzése érdekében! Ne legyen észrevétlen, különösen a veszélyes munkaterületeken ne! A Diadora Utility védőruházatok a tartós testvédelem és a jól láthatóság tökéletes kombinációját nyújtják használójának a nagyobb biztonság érdekében. Ideális közúti munkavégzés, légiforgalmi irányítás, anyagmozgatás során, erdészeti munkákhoz, az olaj- és gáziparban, vasúti dolgozóknak, és minden olyan munkakörnyezetben, ahol a megfelelő látási körülmények elengedhetetlenek, de nem feltétlenül biztosítottak!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Facebook