Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Kényelmes, strapabíró és olcsó a jó munkavédelmi nadrág

A legtöbb munkahelyen előírás egy bizonyos munkaruha viselete, amely általában az adott munkahely körülményeink megfelelő. Egy építkezésen, vagy egy tejtermékeket feldolgozó üzemben egyaránt használnak szabványosított munkaruhát, elsősorban a munkavállaló egészségének védelme érdekében, másodsorban pedig a praktikum és a munkafolyamat megkönnyítése jegyében.

Egy munkavédelmi nadrág sokféle lehet, de van néhány vonás, amely hasonló minden esetben. A jó munkavédelmi nadrág praktikus, vagyis mindig az adott munkaterület igényeinek felel meg. Egy szerelőműhelyben dolgozó munkás, vagy egy építkezési területen dolgozó szakember szívesen visel testhezálló, ugyanakkor mégis kényelmes és jól szellőző overallt, amely erős, strapabíró anyagból készül és sok zsebbel van ellátva, amiben elférnek a munkafolyamatban használt kisebb-nagyobb eszközök, hétköznapi tárgyak.

munkavédelmi nadrág általában vízlepergető, erős, kopásálló anyagból készül, könnyű, akadálymentes mozgást biztosít, ugyanakkor nincsenek lefityegő, beakadó részei, amelyek balesetveszélyesek lehetnek. A különféle munkaterületeknek megfelelően létezik az olajat és más vegyszereket jól bíró munkavédelmi nadrág, amely nem ázik át egykönnyen, ezáltal megóvja viselője bőrét a káros hatásoktól. Nagyon fontos, hogy a munkavédelmi nadrág ne csak praktikus legyen, hanem komfortos is, vagyis viselete kényelmes legyen, hiszen ha nem érezzük kényelmesnek, legyen az a nadrág bármilyen jó minőségű, nem szívesen hordjuk.

Egy másik fontos szempont általában a munkavédelmi ruházat, de különösen a nadrág tekintetében, hogy az évszaknak és az időjárási körülményeknek megfelelő legyen. Nyáron a könnyű, szellős viselet, télen vagy hideg csapadékos időszakban pedig a vízlepergető, bélelt nadrág viselése segíti elő, hogy aki hordja, a munkára koncentrálhasson, ne pedig arra, hogy fázik vagy melege van. Ha ezeket a paramétereket figyelembe vesszük, néhány ezer forintért már jó minőségű nadrágokat vásárolhatunk a munkavédelmi felszerelésre szakosodott webáruházban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook