Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Dike munkavéldelmi cipő, kompromisszummentes védelem, megfelelő áron

A munkavédelmi eszközük piacán, mint minden más piacon folyamatos a verseny. Ezt a versenyt csak azok bírják, akiknél a minőség nem reklámszöveg, akik hosszú távra terveznek, és akik tisztelik vásárlóikat, hiszen tudják, hogy egy eladott termák nem csupán egy egyszerű kereskedelmi tranzakció, hanem egy bizalmi kapcsolat kezdete.

Egy megvásárolt Dike munkavédelmi cipő egyben egy szorosra fűzött szál a gyártó, és a felhasználó között, amelyben az egyik fél minőséget kínál, és hűséget vár cserébe, a másik fél pedig minőséget keres, és a pénzen túl a megelégedett vevő nyújtotta minden előnyt adja cserébe. A Dike munkavédelmi cipő minden egyes darabja mögött, egy olyan cég filozófiája áll, amely felismerte ezeket az igazságokat, és erre is alapozza üzletpolitikáját, látványos sikerrel.

A Dike munkavédelmi cipő emellett magán viseli a „Made in Italy” védjegy minden pozitívumát, amely a minőségben mutatkozik meg első sorban. Aki a Dike Thesis, Advance, Garish vagy Superb mellett dönt, nem csupán egy munkavédelmi eszközt vásárol meg, hanem a kliensekkel való szoros kapcsolat, a minőség szigorú értelmezése, a távlatos gondolkodás, és a kölcsönös tisztelet is virtuális kosarába kerül. A Dike munkavédelmi cipő persze emellett konkrét síkon is azt nyújtja, ami elvárható tőle: megvédi viselője lábát az egészségre, és testi épségre veszélyes munkakörülmények között, valamint az időjárás viszontagságaitól is, Mindezt a kiváló minőségű alapanyagok, a minden egyes cipőbe beépített célirányos tudás és tapasztalat biztosítja, amely alaposan meg van főszerezve olaszos stílussal, és könnyed eleganciával.

A Dike munkavédelmi cipő minden egyes típusa nem csak roppant biztonságos és jó minőségű, hanem egyúttal elegáns és esztétikus is. Ennél többet aligha várhatnánk el bármilyen munkavédelmi lábbelitől, hiszen valójában ez a csúcs ezen a téren. Ezért a csúcsminőségért most meglepően keveset kell fizetni, és a webshopban a széles választék mellett egyéb kedvezmények is várnak mindenkire, aki az olasz minőséget keresi a munkavédelem területén.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook