Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Dike bakancs, olasz minőség a munkavédelemben

A különféle munkavédelmi ruhadarabok közül kiemelten fontosak azok, amelyek viselői végtagjait védik.

A különféle kesztyűk, csizmák, cipők és bakancsok változatos munkaterületeken nyújtanak szakszerű védelmet az időjárás, és a munkahelyi veszélyek ellen egyszerre, miközben az alapvető komfort és esztétikum feltételeinek is megfelelnek. A bakancs, amely valaha a kirándulások, hosszabb rövidebb túrák lábbelije volt, majd a katonai berkekben futott be karriert mára a munkavédelem szerves részeként védi milliók lábát.

Az egyik legismertebb és legkedveltebb márka a Dike bakancs, mely nem csupán hazánkban, de a világon is roppant népszerű, minősége és bárki számára elérhető ára miatt. A teljes egészében Olaszországban készült Dike bakancs minden egyes változata tökéletesen megfelel a roppant szigorú európai munkavédelmi előírásoknak, de ez persze nem lenne elég ahhoz, hogy a vásárlók, felhasználók között is népszerű legyen. A Dike bakancs, legyen az a masszív Dint változat, vagy a sportosabb Garish, vagy Breeze, esetleg a hölgyek körében közkedvelt Levity egyetlen jellemzőjével hódít, ez pedig a kiemelkedő minőség. A megbízhatóság, strapabírás, hosszú élettartam amúgy is alapkövetelmény minden munkavédelmi eszköz esetében, de a bakancsoknak ezen a téren is átlag feletti teljesítményt kell nyújtaniuk.

A Dike bakancs nem csupán eleget tesz minden követelménynek, de túl is tesz azokon. Kényelmes, mégis biztonságos, könnyű, de strapabíró. A Dike bakancs viselője biztosan megáll a lábán, akár laborban, akár állványon dolgozik, és amiatt sem kell aggódnia, ha valami a lábára esik, vagy ömlik. Ugyanakkor hátköznapi, utcai viseletként sem vall szégyent, hiszen eleganciát, erőt, sportosságot sugároz minden egyes darab. A Dike bakancs a munkavédelem területén egyet jelent a megbízhatósággal, és a kiemelkedően jó ár-érték aránnyal. Aki e mellett a márka mellett dönt, egyszerre vásárol minőséget, szakértelmet, és sok évtizedes tapasztalatot a munkavédelem területén, egyetlen kényelmes lábbelibe sűrítve.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Facebook