Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Csúcsminőség elérhető áron, ez a TALAN bakancs

Amikor egy lábbelit kiválasztunk, a biztonság, mint szempont általában az első öt tényező között szerepel.

Ha viszont munkavédelmi bakancsot, esetleg jó minőségű túrabakancsot keresünk magunknak, vagy egy hozzánk közel állónak, a biztonság rögtön az első helyre kerül. Ez ugyan nem könnyíti meg nagyon a választásunkat, hiszen a legtöbb munkavédelmi vagy túrabakancs eleve eleget tesz bizonyos biztonsággal összefüggő követelményeknek, de azért lényeges különbségek is vannak az egyes gyártók, márkák között.

Ha valódi minőségre vágyunk, kis keresgélés után leszűkíthetjük a kört és hamarosan óhatatlanul a szemünk elé kerül a TALAN bakancs kínálata. Az 1920-óta katonai és munkavédelmi cipőket, valamint bakancsokat gyártó ukrán cég, a maga majd száz éves tapasztalatával ezen a téren a minőség tekintetében majdnem verhetetlen lábbeliket gyárt. A TALAN bakancs a csúcskategóriát képviseli minden tekintetben, ami lábbelik esetében egyáltalán csak szóba jöhet. A körültekintően megválasztott alapanyagok és a csúcstechnika ötvözése mindig is a siker receptje volt, ez igaz a TALAN munkavédelmi bakancs esetében is. Akár munkavédelem, akár túrázás, akár hétköznapi viselet a bakancsoktól elvárt minimum az, hogy egyszerre legyenek kényelmesek, könnyűek, és strapabíróak. A munkavédelmi területen ehhez még a megfelelő biztonsági szempontok is hozzáadódnak.

A TALAN bakancs túlzás nélkül nem csupán helytáll minden téren, de kevés olyan más gyártó van, amely minőségben képes felvenni a versenyt úgy, hogy közben az árakat a megfelelő szinten tartsa, vagyis ne legyen túl drága. A TALAN bakancs pedig nem drága, a minőségi szempontok mellett talán ennek is köszönhető töretlen népszerűsége a magyar, és a világpiacon. A titok persze nem is annyira titok: csupán annyi, hogy a TALAN bakancs minden téren azt teljesíti, amit elvárnak tőle. Ahol szellőznie kell, ott szellőzik, ahol védenie kell, ott véd, ahol pedig biztosan meg kell állni, tapadni, ott nem csúszik egy millimétert sem.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook