Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Bermuda rövidnadrág, nyári viselet minden alkalomra

A munkavédelmi ruházat sokáig a ruházkodás páriájának számított, ami a stílust, eleganciát és szépséget illeti, hiszen egyszerűen nem volt figyelembe véve egyik szempont sem, kizárólag a praktikum és a biztonság dominált.

Ez napjainkban szerencsére változó félben van, és a munkavédelmi ruházat ma már nem jelent egyet a bumfordi, unalmas és egyen szürke megjelenéssel. A legtöbb lehetőséget a munkavédelmi ruházat széppé, stílusossá és kényelmessé tételére a nyári időszakra szánt ruhadarabok kínálják. Egy hétköznapi és egy munkavédelmi feladatokra szánt bermuda rövidnadrág között ma már kevesebb a különbség, mint gondolnánk.

Olyannyira kevés, hogy ez utóbbit ma már előszeretettel használjuk is hétköznapi viseletként, ahol laza eleganciára, nyárias vonalakra van szükség. A legtöbb bermuda rövidnadrág persze nem lenne képes elviselni azt, amit a munkavédelem területén használatos társaik. Ezért is készülnek ezek a nadrágok speciálisan erős anyagokból, a hagyományostól eltérően több és nagyobb zsebbel, valamint más speciális kiegészítőkkel kialakítva. A munkavédelmi bermuda rövidnadrág olyannyira sikeres lett, hogy a divattervezők egyszerűen lemásolták és kis módosításokkal piacra dobták, ahol óriási sikert is aratott.

Ma már csak avatott szem tudja megkülönböztetni a munkavédelmi és hétköznapi változatot, na és persze a gyakorlati élet, hisz hétköznapi változatban nem ajánlott komoly munkába fogni, mert nem arra való. A munkavédelmi bermuda rövidnadrág amúgy is sokkal jobb választás hétköznapi viseletnek, hiszen gyakorlatilag ugyanazért az árért egy ugyanolyan elegáns, szép, de jóval praktikusabb és erősebb nadrághoz jutunk. Amikor a márkás hétköznapi darab már teljesen kikopott, elfoszlott, ne adj Isten el is szakadt, akkor a munkavédelmi változat még vidáman viselhető hosszú ideig. Keresgélnünk sem kell sokat az ilyen nadrágokat, hisz a munkavédelmi bermuda rövidnadrág gond nélkül, néhány kattintással megrendelhető az ilyen típusú ruházati cikkeket forgalmazó webshop oldalán.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook