Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Bermuda rövidnadrág a nyári munkára

Fontos, hogy egy-egy cég milyen munkaruhát választ a foglalkoztatottak számára, még abban az esetben is, amikor a bermuda rövidnadrág kerül előtérbe.

Sokan, amikor azt a szót hallják, hogy munkavédelmi ruházat, akkor azokra a termékekre gondolnak elsősorban, amik valamilyen balesettől, égéstől vagy karcolástól, töréstől védik meg a testet és a bőrt. Sokan nem tudják, de a munkaruhák sok esetben egyszerű egyenruhát takarnak és nem töltenek be védelmi funkciót. A munkaruha azokat a ruhákat foglalja magába, amelyek egyrészt megvédik a munkást a különféle sérülésektől, másrészt egyenruhaként is szolgálnak. Ezeknek a ruháknak nagyon fontos, hogy pamutól készüljenek és hogy a bizonyos speciális munkaköröket végző személyeket is megvédjék. A bermuda rövidnadrág inkább a nyári melegben nyújtotta kényelmes munkát és az egyenöltözetet jelenti, bár a bermuda rövidnadrág, amelyet a munkások használnak, fontos, hogy jó anyagból készüljön, kevésbé kopjon, ezáltal tartós maradjon.

A bermuda rövidnadrág nagyon hasznos abban az esetben, amikor már jobb az idő, a munkavégzés helye pedig kinti környezetben történik. A munkás rövidnadrág általában bő, hogy könnyebb legyen a mozgás benne, strapabíró és általában sok zseb van rajta. Léteznek azok a bermuda rövidnadrág fajták is, amelyek télen hosszúként használhatóak, majd a meleg bekövetkeztével csupán lecipzározható az alsó rész, ez rendkívül praktikus megoldás a munkaruhák terén. A bermuda rövidnadrág fontos tulajdonsága, hogy kopásállóbb, mint a hétköznapi társaik. Ez az anyagtól függ és általában azért szükséges és fontos, mert egy munkásnadrágnak sokkal több mosásra van szüksége, mint egy hagyományos nadrágnak. A mindennapos mosás rendkívül gyorsan tönkretenné a bermuda rövidnadrág színét, de strapabíró anyagát is.

Ez az egyik oka annak, hogy sokan nem kizárólag munkára vásárolják a bermuda rövidnadrágot, hanem a mindennapok során is ebben járnak, vagy a kerti munkát végzik ebben. Tényleg kiváló az otthoni munkák végzésére egy bermuda rövidnadrág választása, hiszen strapabíró, kényelmes, sokszor mosható és még jól is néz ki, hiszen ennél a terméknél a gyártók odafigyelnek arra, hogy a minőség mellé esztétikus megjelenést is biztosítsanak. Rendkívül nagy a választék, tehát biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletesen megfelelőt. Választhat a pamut vagy a kevertszálas nadrág közül, a kevertszálas nadrág ebben az esetben strapabíróbb, hiszen speciális anyagból készült.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook