Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Akciós munkavédelmi cipővel várjuk oldalunkon!

Amennyiben tényleg jó minőségű munkaruhára, cipőre van szüksége, ne hagyja kínálatátunkat! Higgye el, nem fog csalódni benne, az árakban és a minőségben sem!

Szakemberek által összeállított áruskála várja önt, s mi több, állandó akciókkal is csalogatják a kedves érdeklődőt, leendő vásárlót. Van, hogy úgy alakul, hogy azonnali munkavédelmi eszközpótlásra van szüksége, de sajnálatos módon, az anyagi keretek éppen szűkösebbek a megszokottnál. Ekkor érdemes alaposan körülmazsolázni az akciók címszó alatt, mert egészen biztosan ott is rá fog akadni az éppen szükséges termékre, természetesen jóval olcsóbban az eredeti árnál. A Diaidoránál jelenleg futó akciókban olyan helyes és jópofa munkavédelmi cipőkhöz is hozzájuthat, mint például a pepita kockás, Dike Banners félcipő. Nem csak védelmez, de simán felhúzható még akár utcai használatra is. A több mint 50%-os kedvezményről talán már nem is kell szólni, ugyanis önmagáért beszél.

De, ha egy picivel diszkrétebbet szeretne, akkor önnek a Dike Garishra van szüksége, ami ugyanazokkal a paraméterekkel bír, mint az összes Diadora munkavédelmi cipő, csak talán már utolsó páros, vagy méret hiányos és emiatt juthatnak hozzá a vásárlók ennyivel kevesebb pénzért. Vannak olyan nagyobb cégek, ahol nagyságrendben elég sok alkalmazottal dolgoznak, nekik szinte tökéletesen megfelelnek ezek a kifutó termékek, hiszen a divatot követnie nem kell, csak arra törekednie, hogy munkásai lábai minden műszak után erőben, egészségben maradjanak. Azzal, hogy akciósan vásárolja meg ezeket a munkavédelmi cipőket, senkinek nem okoz vele esetleges veszélyt, viszont nem keveset spórolhat a vállalati büdzsének. Lényeg, hogy nem csak a Diadora cégnek, hanem a náluk vásárlóknak is egyaránt megéri az akció, akármilyen termékről legyen is szó.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook