Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

A praktikus munkás overál télen-nyáron véd

Kevés olyan munkavédelmi ruhadarab van, amely univerzálisan, szinte bármilyen munkaterületen gond nélkül felhasználható.

Az egyik ilyen a munkás overál, amely kétségkívül eleget tesz ennek a definíciónak, vagyis szinte mindenhol találkozunk vele, üzemcsarnokoktól kezdve egészen a kis műhelyekig, a mezőgazdaságtól az iparig bezárólag. Ennek a népszerűségnek több oka is van, de a legfontosabb természetesen az, hogy a munkás overál célszerűen lett kialakítva, éppen ezért megfelel majd minden munkaterület igényeinek. Ahol szükséges, ott éppen elég meleg ahhoz, hogy ne fázzunk benne, ugyanakkor nem annyira meleg, hogy az már kényelmetlen legyen kültéri munkavégzés esetén, jó időjárási körülmények között.

A munkás overál alapvető tulajdonsága, hogy az egész testet védi, ugyanakkor a mozgás könnyű, és akadálymentes benne, amire sok esetben nagy szükség is van. A zsebek ennél a ruhadarabnál nagyon fontosak, éppen ezért a legtöbb munkás overál legalább nyolc vagy több nagy méretű, jól zárható zsebbel rendelkezik, amiben elfér egy méteres szalag, jegyzetfüzet, vagy bármi, amire munka közben szükség lehet. A szerszámtartó, a rugalmas derékrész és a térdeplőtasak plusz praktikumot jelent, ami mindig jól jön munkavégzés közben. A kényelmes, rugalmas és tartós pamut, vagy poliészter anyagok kimondottan alkalmasak munkás overál alapanyagának, megfelelő tulajdonságaik miatt.

Az overál a munkavédelemben éppen olyan nélkülözhetetlen, mint a lábbeli, ezért általában a gyártók törekednek is arra, hogy egymáshoz illő overált, mellényt és bakancsot gyártsanak, hiszen nem csak a praktikum, de az esztétikum is szempont, lévén szó öltözékről. Ha tehát teljes munkavédelmi felszerelést, vagy éppen csak overált szeretne beszerezni, a jól ismert Diadora márka különböző termékeit kedvezményesen megvásárolhatja a munkavédelmi felszerelések webshopjában. A kiemelkedő, garantált minőség itt változatos és esztétikus kivitelben, jó áron kapható, és ez csupán pár perces böngészésbe és néhány kattintásba kerül.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook