Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

A munkavédelmi nadrágon nem szabad spórolni

A munkavédelem egy olyan téma, amelyet sokat vitatnak az egyes cégek. A törvényben sok határozat van arra, hogy milyen szempontokat kell követni a munkavédelmi ruházat meghatározásakor egy munkahelyen, azonban egyes esetekben ezt nem mindig tartják be a cégek.

A munkavédelmi nadrág, bakancs, overál, kesztyűk mind szükséges felszerelésnek számítanak és ezeket a munkáltatónak biztosítania kell a dolgozók számára testi épségük megőrzése érdekében. Miért van szükség a munkavédelmi nadrágra és magára a munkaruházatra? A legfőbb előnye az ilyen ruhadaraboknak és védőfelszereléseknek, hogy akár az életét is megmentheti!

Ez persze kivételes eset, hiszen ilyen jellegű balesetek elég ritkán fordulnak elő, azonban amikor megtörténnek, akkor rendkívül fontos, hogy megfelelő ruházat védje Önt. A professzionális munkaruházatnak a mindennapi munka folyamán is sok hasznát veheti, hiszen vannak igen praktikus munkavédelmi nadrágok, amelyekben sok szerszámot el tud tárolni. A munkaruhák úgy vannak kialakítva, hogy az a munkavégzés közben kényelmesek legyenek, hiszen ellenkező esetben rendkívül kellemetlen a munka. Az ideális darab nem túl feszes, viszont nem is túl bő, hanem tökéletesen illeszkedik viselőjére, ezért a megfelelő munkavédelmi nadrág megtalálása mindig igénybe vesz egy kis időt.

A komfortos munkavégzés érdekében azt kell mindig a választásnál szem előtt tartani, hogy meglegyen a megfelelő mozgási szabadság, valamint az is fontos szempont, hogy az adott védőruházat alá még fel tudjon venni egy pulóvert, esetleg plusz egy nadrágot. Kialakításának köszönhetően az ideális munkavédelmi nadrágban nincsenek felesleges részek, minden munkaruházat a védelmet és a praktikumot részesíti előnyben, ami az Ön számára is fontos. Az ideális munkaruha mindig az adott foglalkozás, munkahely és az Ön igényeihez alkalmazkodik, mind színben, mind kialakításban. A Diadora Utility Vig munkavédelmi nadrág megalkotásakor is ezek voltak a fő elvek. Ennek köszönhetően egy minőségi nadrág jött létre, amelyet érdemes kipróbálni.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook