Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

A munkavédelmi csizma nem csupán előírás, hanem jó befektetés is

A kültéri munkák esetében a munkavédelem egy különösen fontos aspektus, amelyre mind a munkaadónak, mind pedig a munkavállalónak komoly figyelmet kell fordítania.

A szabványoknak, és előírásoknak megfelelő munkavédelmi ruházat szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni, a munkahelyi balesetek megelőzésében és kivédésében. Különösen igaz ez az olyan munkaterületeken, ahol a hangsúly a fizikai munkavégzésen van, és megszokott dolog a testi épségre veszélyt jelentő munkafázisok végzése. A vizsgálatok kimutatták, hogy a végtagok a leggyakoribb elszenvedői a különféle munkahelyi balesetek következményeinek, így a megfelelő védőfelszerelés, úgy mint munkavédelmi kesztyű, munkavédelmi csizma, vagy bakancs használata több mint ajánlatos.

A munkavédelmi csizma különösen olyan helyszíneken ajánlott, ahol a csúszós talaj, az egészségre, különösen a bőrre veszélyes anyagok, vagy bármilyen más a lábakra veszélyt jelentő munkahelyi körülmény áll fenn. A jó minőségű munkavédelmi csizma ma már nem tartozik a megfizethetetlen kategóriába, éppen ezért nem is érdemes ezen spórolni. A Diadora Utility, vagy a Dike márkákat hazánkban is egyre jobban ismerik a felhasználók, és meg is becsülik tartósságuk, strapabíró kivitelük, és általában jó ár-érték arányuk miatt. A munkavédelmi csizma tulajdonképpen olyan passzív munkaeszköznek tekinthető, amely olyan módon biztosítja a termelékenységet, hogy megóvja viselőjét a balesetektől, betegségektől, és más a munkát hátráltató problémáktól.

Éppen ezért egy minőségi munkavédelmi csizma beszerzése tulajdonképpen egy jó befektetés mind a munkaadó, mind pedig a munkavállaló számára. Az acél talpbetét, vagy orr rész, a vízlepergető anyag, az időjárás viszontagságainak, és a sokoldalú terhelésnek ellenálló kivitelezés ma már alapkövetelmény minden munkavédelmi csizma esetében, és ha mindez megfelelő árral párosulva jelenik meg a piacon, a sikeresség szinte garantálható. Az online beszerzés lehetősége erre már csak rátesz egy lapáttal, egyszerűsége, gyorsasága és más kedvező tulajdonságai miatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook