Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

A munkaruha webáruházban remek készletből válogathat

Szeretné végre biztonságban érezni magát munka közben vagy szeretné ugyanezt biztosítani dolgozói számára is? A munkaruha webáruház remek termékekkel várja Önt, amelyek között biztosan talál az igényeinek megfelelő ruhadarabokat.

Ezek a legjobb minőségű anyagokból készültek, ami azt jelenti, hogy minden helyzetben alkalmasak az Ön és dolgozói védelmére. Ahhoz , hogy manapság jól végezhessük a munkánkat, bármi legyen is az, megfelelő felszerelésre, eszközökre van szükség, amelyet a munkaruha webáruházban meg is találA rossz eszközökkel nem lehet dolgozni és a rossz munkaruhával pedig nem biztonságos a munkavégzés, ezért is fontos, hogy mindkettőből a legjobbat szerezzük be.

Sok munkahelyen a felszerelés szerves részét képezi a munkaruházat is, ami egy igen jó tendencia. Ennek meglehetősen összetett szerepe van, amely munkahelyenként változó, az azonban egységes, hogy a védelemben betöltött szerepe sehol sem kérdéses. Persze ez is változó lehet, mert vannak olyan szakmák, ahol a hideg ellen kell a védelem, más helyeken pedig a nagy forróság ellen szükséges a megfelelő munkaruha. A munkaruha webáruházban minden helyzetre talál megfelelő védőfelszerelést, valamint kiegészítőket. A különböző vegyszerek is jelenthetnek veszélyforrást, azonban továbbra is a mechanikai sérülések ellen kell leginkább a védelem, mivel ezek a leggyakoribbak.

A munkaruházatok között egyébként már olyanokat is találhatunk, amelyek nem a munkás védelmét, hanem inkább a termék védelmét szolgálják. Ezek a kiegészítők az élelmiszeriparban például megakadályozzák, hogy szennyeződés, hajszál vagy hasonlók kerüljenek az előállított ételekbe, ami higiéniai szempontokból rendkívül fontos. Egyes munkahelyeken a munkaruha inkább csak a megjelenés miatt fontos. Bármilyen szakmáról legyen is szó azonban, alapvető szempont, hogy a megfelelő öltözet hiánytalanul a munkás rendelkezésére álljon, mi pedig biztosítjuk ezt az Ön cégének a munkaruha webáruházban. A méret kiválasztása igen nagy jelentőséggel bír a megfelelő munkaruha megválasztásakor, ezért ebben mindig segítünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook