Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​A munkaruha webáruház időt spórol Önnek!

Majdnem minden dolgozónak szüksége van munkaruhára, köpenyre, overálra, nadrágra, kabátra, bakancsra, s még sorolhatnánk. Ezek beszerzése már évtizedek óta problémát okoz a dolgozónak, hisz a boltok zömmel munkaidőben vannak nyitva, amikor is a dolgozó a munkahelyén van.

Ilyenkor jön az elkéretőzés, szabadság kivétel, vagy a feleség által való beszerzés, aminek a vége a rossz méret, nem tetsző munkaruha. Hála korunknak, ma már interneten is tudunk vásárolni, így megússzuk a kellemetlenséget, s munkaidő után, amikor amúgy is szörfölünk a neten, betérhetünk egy munkaruha webáruházba. Itt aztán bármit megtalálhatunk, amire csak szükségünk van: nadrágok, mellények, pólók, pulóverek, zoknik, lábbelik egész sora megtalálható a kínálatban! Ráadásul minden méretben, a legkisebbtől, a legnagyobbig megtaláljuk azt, amire szükségünk van a munkavégzéshez. Ma már gondolnak a gyártók az évszakok változására is, így mind lábbelikből, mind nadrágokból, felsőruházatból is készítenek az évszaknak megfelelőt: rövidnadrágot, bermudát, hosszúnadrágot, bakancsot, cipőt, szandált. Ennek köszönhetően minden évszakban tudunk a munkavédelem szerinti elvárásoknak megfelelően öltözni, anélkül, hogy hőgutát kapnánk, vagy épp megfagynánk. Arról nem beszélve, hogy a munkaruhák egyre divatosabbak, modernebbek, sokszor vetekszenek az elegáns utcai ruházattal.

Végre rájöttek a gyártók, hogy nem csak kényelmetlen, divatja múlt, egyenruhákban lehet dolgozni, hanem a munkához való anyagból, stílusban készült, kényelmes, csinos darabokat is lehet gyártani, melyben a dolgozó is jól érzi magát. Van olyan eset, amikor nem a munkavállalónak kell beszerezni a munkaruhát, hanem a munkáltató az, aki nagyban megveszi a szükséges ruházatot,s ő adja a dolgozóinak azt. Nyilván a munkavállalónak ez a legkényelmesebb megoldás, a munkáltató pedig szintén megteheti, hogy a webáruházból megrendeli nagy tételben a szükséges munkaruhát. Ugye mire jó egy munkaruha webáruház!? Ha Ön is munkáltató, cégvezető, vagy céges beszerző, akkor Önnek is időt spórolunk azzal, hogy szeretettel meghívjuk a munkaruha webáruházunkba, s felkínáljuk a legkényelmesebb vásárlási lehetőséget! A megvásárolt termékeket pedig házhoz is szállítjuk, így Ön mentesül a komoly súlyt kitevő ruházati termékek szállítása, pakolása alól! Akármilyen jellegű munkaruhára is van szüksége, megéri betérni a webáruházunkba!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Facebook