Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

A megfelelő munkavédelem a munkaadó és az alkalmazott közös érdeke

Mindenkinek, aki valamilyen fix munkahelyen dolgozik, legyen az bármennyire unalmas, irodai munka vannak tapasztalatai munkahelyi balesetekkel.

Így talán senkinek sem kell elmagyarázni mennyire fontos a munkavédelem, különösen az olyan helyeken ahol a testi épségre, egészségre potenciálisan veszélyes munkafolyamatokat végeznek. Egy építkezés, egy bánya, egy magasfeszültségű villanyvezeték vagy éppen egy teherautó volánja, megannyi komoly baleset veszélyforrása lehet, amennyiben a munkavédelem, mint elv figyelmen kívül marad. Szerencsére hazánkban léteznek törvények, melyek ezt a kérdést részletekbe menően szabályozzák minden lehetséges munkaterületen.

A munkavédelem ugyanakkor nem csupán törvényi kényszer, hanem a munkaadó és a munkavállaló jól felfogott érdeke is egyben. A munkavállaló részét talán nem kell magyarázni, hisz a munkavédelmi felszerelés, ruházat nem egyszer életet ment vagy az egészséget, munkaképességet őrzi meg. A munkaadó pedig a komoly jogi következményeken túl már csak azért sem kockáztatja a munkavédelmi ruházat és egyéb felszerelés hiányát, mert egy jól képzett szakmunkás kiesése mérhető anyagi veszteséget is jelent a termelésben, mégpedig komoly összeget. A szabályokat folyamatosan megszegő, veszélyesnek elhíresült cég, amelyikről mindenki tudja, hogy nem figyel munkavállalóira komoly presztizs és bevételkiesést könyvelhet el, sőt akár fennmaradását is veszélybe sodorja.

A munkavédelem tehát nem pusztán arról szól, hogy kiad-e az illető cég néhány ezer vagy tízezer forintot a megfelelő ruházatra, felszerelésre, hanem a hosszú távú tervezésről, a jó hírnévről és a komolyságról is. A munkavédelem eszközeit beszerezni ma már egy néhány perces feladat, hisz minden ruházati cikk valamint más kiegészítő könnyedén megrendelhető az interneten, a legjobb minőségben és megfelelő árakon. Mindenki, akinek fontos a biztonságos munkavégzés, talál megfelelő védőruhákat, munkaruhákat, és minden más kiegészítő felszerelést munkavállalói számára, ezek pedig minimálisra csökkentik a balesetveszélyt, ami jó munkaadónak és munkavállalónak egyaránt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook