Új nyári munkavédelmi félcipőink megérkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság Dike Banner és Dike Breeze! Bézs vagy bézs-fekete kockás változatban, Solidbreath® légzésaktív béléssel, csúszásmentes kétrétegű PU talppal, ALUFORCE® kaplival és HighSafe-Tex® fémmentes talplemezzel. Most akár 45-55% kedvezménnyel! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Dike Teller - Cukrászat, édes szenvedély

Elkötelezettség és szenvedély: kiválóságra való törekvés

Racy S1P munkavédelmi cipő

A cukrász szakmát több, mint 20 évvel ezelőtt kezdtem, de már gyermekkoromban is gyakran látogattam kis falum Parabita (nem messze Gallipolitól, Salentoban) cukrászműhelyét.

Elôször laboratóriumi és cukrászati vezető lettem, majd 23 évesen megnyitottam saját cukrászdámat, az Arte Biancat. Az évek során megpróbáltam tapasztalatokat gyûjteni a legjobb hazai és külföldi szakemberektôl. A tapasztalatgyûjtést, a legjobb termékek kiválasztását, amelyek célja a kiválóság, azóta sem hagytam abba.

 

A szakmaiság nem csak a kemény munkát és az elkötelezettséget jelenti, hanem a megfelelő partnereket kiválasztását, továbbá, hogy vigyázunk a munkakörnyezetünkre, amelynek mindig tisztának kell lennie, a tökéletes rendet, és persze a biztonságos munkavégzést. Az én DIKE Raving pár cipőm szerelem volt első látásra: én, mint cukrász, és egyben esztéta, rögtön szerelmes lettem beléjük. Aztán rájöttem és megértettem, hogy ezek a cipők, mennyire kényelmesek, hogy soha nem tapasztalt komfortérzetet biztosítanak munám során. A gyártáskor alkalmazott technológia és a részletekre való odafigyelés újabb megerősítést adott, hogy a megfelelő döntést hoztam, mikor ôket választottam. Ezek a cipôk most már mindig velem vannak.


Eddigi munkám során hatalmas áldozatokat hoztam, de már látom, hogy a hatalmas szenvedély elnyerte jutalmát, és ma én vagyok az egyetlen salentoi cukrász, aki bekerült az AMPI (Olasz Mestercukrászok Akadémiája) által gondosan kiválasztott ötven mester közé,  és a Gambero Rosso szerint az Arte Bianca vált Puglia  elsô számú cukrászmûhelyévé 2012-ben.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook