Új szandálok érkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, extrahajlékony, fémmentes a BERGMANN SAVO szandálja! Fekete-piros, tépőzáras, olaj-, benzin- és kopásálló PU/TPU talppal, 11-es kapliszélességgel. Most 61% kedvezménnyel nettó 8890 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Stílusos és praktikus viselet nyári melegben a munkavédelmi rövidnadrág

A munkahelyi ruházatok régebben egyet jelentettek azzal, hogy egy egységes szabvány szerint készült ruházatba bújtatták viselőjüket, amelyek nem első sorban a munkavédelem és a komfort szempontjai, hanem a munkaadó igényei és lehetőségei szerint lettek kialakítva.

Ma már ez szerencsére nincs így, a speciális ruházatot igénylő munkahelyeken is messzemenően szem előtt tartják a praktikum, a biztonság és a komfortérzet harmonikus érvényesülését. A nyári évszakban, különösen a szabadban dolgozók számára nem könnyű feladat megoldani, hogy egyszerre kényelmes és megfelelően szellős, valamint a munkavédelmi előírásoknak megfelelő ruhadarabokat viselhessenek. A munkavédelmi rövidnadrág ennek az összetett igénynek igyekszik megfelelni.

Egy tetőszerkezet javításánál, egy kútfúrásnál, és számos más nyílt terepen, a nyári sokszor negyven fokos rekkenő hőségben indokolt a munkavédelmi rövidnadrág használata, hisz a hosszú nadrágok bármilyen szellősek is legyenek, ilyenkor mintha ráolvadnának az emberre. A könnyű, szellős, mégis erős anyagokból készülő munkavédelmi rövidnadrág viselete ma már teljesen megszokott látvány az építkezéseken, ipari alpinistáknál és számos más területen is. Sőt, ez a praktikus ruhadarab utat tört magának a hétköznapi viseletek világába is, elsősorban a fiatal korosztály viseli szívesen, hétköznapi, vagy hétvégi szerelésként.

A nagy, jól záródó zsebekbe ugyanis nem csak a szegek és a mérőszalag fér el, hanem a mobil vagy a pénztárca is helyet kaphat. A munkavédelmi rövidnadrág így kilépve a munka világából egy újfajta stílusirányzat képviselőjeként is helyt tud állni. Ha figyelembe vesszük, hogy annak idején a farmer is munkaruhaként indult hódító útjára, nincs is ebben semmi igazán különleges. Sok élethelyzetben ugyanis a ruha teszi az embert, és ez nincs másképpen a munkahelyen sem. Egy munkavédelmi rövidnadrág, amellett, hogy praktikusan kiszolgálja viselőjét munka közben egyszerre stílusos és egyedi darab is lehet, ami jól kifejezi viselője személyiségét.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook