Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás

​Rendeljen munkavédelmi bakancs akció keretein belül!

A biztonságos munkavégzés egyes munkakörökben megköveteli a speciális ruházat viselését. Különösen igaz ez a lábbelikre, hiszen a mozgás stabilitásáról gondoskodnak a megfelelően megválasztott munkavédelmi cipők. Mivel az internet nem csak szórakozás, kikapcsolódás vagy munka terén áll rendelkezésünkre, így annak előnyeit érdemes akkor is kihasználni, ha vásárlásról van szó.

A munkavédelmi bakancs akció elérhető áron teszi lehetővé, hogy száz százalékos védelmet biztosító darabok mellett tehesse le a voksot, ráadásul otthona kényelméből leadva a megrendelést. S hogy mit tudnak a munkavédelmi cipők? Miért érdemes ezeket választani? A könnyű, sportos kivitelezés kényelmes viseletként áll rendelkezésre a mindennapokban. A vízlepergető felsőrésszel rendelkező munkavédelmi bakancs akció keretein belül is elérhető, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a minőségről le kellene mondani. A csúszásgátló talp még nedves, jeges, olajos körülmények között is biztonságot kínál, az antibaketriális anyagösszetételű bélésnek köszönhetően pedig a lábak megfelelő szellőzése biztosított, és nem kell gombás fertőzésektől sem tartani, még egész napos viselet és izzadás esetén sem. Fontos, hogy méretben megfelelő lábbeli mellett tegye le a voksot, ugyanis így még nagyobb biztonságban tudhatja magát a veszélyes körülmények közötti munkavégzés alkalmával. Az interneten keresztül elérhető munkavédelmi bakancs akció a legjobb választás annak érdekében, hogy kedvező áron szerezhesse be a munkájához nélkülözhetetlen lábbeliket, ruhadarabokat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Class FM - TALAN Styler teszt

Class FM - Balázs és Feri
Tesztelve: TALAN STYLER S3

 "... a termék teljesíti azt amit ígér, 100%-osan kiállta a próbát!"
ÉN IS TESZTELNI AKAROM!

Teszt a lelke...munkavédelmi cipő. Balázs áthajtott Feri lábán egy autóval.

Posted by Morning Show on 2015. szeptember 23.
Megnézem a terméket!
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook