Megérkeztek új lábbelieink! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, fémmentes, extrahajlékony a BERGMANN RED BARON BERGLAUF tornacipője! Fekete és kék színben elérhető, olaj- , benzin- és kopásálló gumitalppal, 11-es kapliszélességgel. Most 60% kedvezménnyel nettó 9990 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Nyerj álomutazást!

Nyerj álomutazást! Prémium munkavédelmi termék rendelése esetén válassza az MPL átvételi módokat, és nyerje meg álmai utazását!

Prémium munkavédelmi termék rendelése esetén válassza az MPL átvételi módokat, és nyerje meg álmai utazását!

Fődíj egy 500 000 Ft értékű Utazási Utalvány, amely mellett rengeteg értékes nyeremény talál gazdára.

Részvétel:

1.           Vásároljon a promóció időszaka alatt a www.grandis.hu prémium munkavédelmi termékek webáruházunkból és válassza az átvételi pontok közül a MPL PostaPontokat (Posták, Csomagautomaták, MOL és Coop).

2.           Töltse fel szabályszerűen a promóciós aloldalra az sms-ben, e-mailben vagy a csomagon szereplő azonosítókódot (csomagragszám).

A promóció 2016. október 7. 00:00 órától 2016. november 3. 24:00 óráig tart. Egy azonosítókódot (csomagragszám) egyszer lehet feltölteni. Az azonosítókód a címiraton található aláhúzott 12 vagy 13 jegyű kód pl.: CU 123456789 vagy PN SLI 41401821.

További részletek: www.posta.hu/nyerjidot

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Facebook