Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás
Termékek Menü
0

​Munkavédelmi cipő akció webáruházunkban!

Egy munkavédelmi cipővel szemben egy csomó elvárása van mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak, akik ezeket a lábbeliket viselik. Mik is ezek?

Legyen a munkavédelmi cipő extrakönnyű, vízálló, légzés aktív, légáteresztő béléssel rendelkező, extra hajlékony, lehetőleg kétrétegű olajálló, kopásálló, csúszásmentes, nitril talppal készült, antibakteriális talpbetéttel készített, talpátszúrásbiztos betét és alumínium lábujjvédő is legyen benne. Nem kis elvárások, de a munkahelyi biztonságunk a legfontosabb! Az, hogy a felsoroltakon kívül még azt is szeretnénk, hogy a lábbeli kényelmes legyen, puha, ráadásul szép is, valamint szemrevaló, és divatos, ne legyen ezer évesnek tűnő, nehéz, retro küllemű kalucsni. Nos, ez így együtt már talán teljesíthetetlen elvárás egy cipővel szemben, de mi, akik ilyen cipőt veszünk a lábunkra, feszegetjük a határokat.

Talán nem is olyan kirívó elvárások ezek egy munkavédelmi cipővel szemben. Hogy ez valóban így van, meggyőződhetünk róla: bebizonyosodhat Ön is erről, ha ellátogat a grandis.hu oldalra, s a saját szemével láthatja, hogy minden igényt kielégítő, kifejezetten szép munkavédelmi cipőket lehet kapni. Nos, ennyi temérdek elvárás mellett, már szinte le sem merjük írni, hogy az sem ártana, ha mindezek mellett még olcsó is lenne az ominózus lábbeli. Mert, ha ennyi pozitív tulajdonsága van, mint amit fentebb említettük, az csak drága lehet! Nos, jó hír, hogy a grandis.hu webáruházban munkavédelmi cipő akció van, s minden munkavédelmi előírásnak megfelelő, szép, kényelmes és elegáns lábbeliket vásárolhat akár Ön is közel harmad áron! Ne hagyja ki, látogasson el az oldalunkra, s győzödjön meg róla, hogy van minőség olcsón! 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook