Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás
Termékek Menü
0

Reklamáció és visszáru

Tisztelt Partnereink!

A minőségi partnerkezelés elengedhetetlenné teszi az átlátható, egységes reklamáció- és visszáru kezelést, amelyről ezúton kívánjuk részletesen tájékoztatni Önt.

Kérjük olvassa el a Reklamációs és visszáru kezelés nyomtatványunkat, ezt követően a leírtak szerint tudja kitölteni a reklamációs vagy visszáru nyomtatványt.

Letölthető dokumentumok:

Reklamációs- és visszáru kezelés végfelhasználóknak

Reklamációs nyomtatvány

Visszáru és elállási nyomtatvány

Kizárt reklamációk, hibák II. osztályú, kifutó és akciós termékeknél


Megrendelés lemondása

A törvényi keretek között biztosított feltételek alapján a vevő a szerződéstől tizennégy napon belül indoklási kötelezettség alapján elállhat.

A vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve hogy az eladó a 3. paragrafus szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

Az eladó köteles a fogyasztó által már kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevőt ezen felül egyéb költség nem terheli. Az eladó azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A 17/1999. (II.5.) kormányrendelet 4. paragrafusának (1) (2) és (5) bekezdése szerint

Figyelem: csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni, így a megvásárolt terméket felpróbálás előtt semmiképpen se mossa ki, ne vegye le róla a címké(ke)t, mert ha nem felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A termék nem lehet kopott, használt, láthatóan viseltes, hordott, az ilyen állapotú termékeket nem áll módunkban visszavenni.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook