Megérkeztek új lábbelieink! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, fémmentes, extrahajlékony a BERGMANN RED BARON BERGLAUF tornacipője! Fekete és kék színben elérhető, olaj- , benzin- és kopásálló gumitalppal, 11-es kapliszélességgel. Most 60% kedvezménnyel nettó 9990 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

​Miért fontos télen az aláöltözet?

A tikkasztó nyári hónapok elmúltával előkerülnek a szekrényből a vastagabb ruhadarabok, melyekkel a hideg és a megfázás ellen védekezünk. Különös jelentőséggel bír a ruházat akkor, ha fizikai munkát végez, vagy a szabadban kénytelen tevékenykedni napi több órán keresztül.

Fontos tudni, hogy a nem megfelelően megválasztott ruhadarabok nem csak kényelmetlenek és akadályozzák a munkavégzést, de akár megfázást és szövédmenyivel a tartós munkakiesését is kockáztathatjuk viselésükkel. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő minőségű aláöltözet szükségességét, amely magába szívja és átengedi az izzadságot, testhez simul, tartja a testhőt, és gondoskodik arról, hogy még komoly mínuszok esetén se kelljen a meghűléstől tartani. A szabadban dolgozók gyakran kifejezetten azzal rontják el az öltözködést, hogy nem ügyelnek a rétegességre, és az alapanyagok tekintetében is alább adják az igényeket.

Fontos, hogy a testtel érintkező ruhadarabok a lehető legtermészetesebb, pamut , testbarát alapanyagból készüljenek, így nem kell viszketéstől vagy esetleg ekcémától tartani. Aláöltözet választásakor érdemes minőségi darabokat választani, melyek a munka hevében is gondoskodnak az izzadság elvezetéséről, könnyű mozogni bennük, és még gyakori mosás esetén is megőrzik minőségüket. Munkaruházat kínálatból akár online is válogathat, így otthona kényelméből rendelheti meg azokat a darabokat és aláöltözet fajtákat, amelyek hű társai lesznek a mindennapi munka során. Az online vásárlás további előnye, hogy akciós ajánlatok keretein belül juthat hozzá ismert márkák ruházataihoz.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook