Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás

​Mi is az a Diadora munkavédelmi cipő?

Ha nem tudnám, hogy a címben említett lábbeli munkavédelmi feladatokat lát el, bizony könnyen azt hihetném, hogy napjaink legdivatosabb, legmenőbb, legtrendibb cipőit látom egy katalógusban. 

De nem! Többször is megnézve a grandis.hu webáruház munkavédelmi lábbeli kínálatát, be kell látni, hogy ezek a cipők bizony munkavédelemre lettek gyártva, nem divatra. De ezt senki meg nem mondja róluk. Kifejezetten szép, csinos, elegáns lábbelinek tűnnek. Különféle színekben kelletik magukat a virtuális polcon, biztos az összes nő, akinek munkavédelmi cipőre van szüksége, az ő terméküket választja! Itt van mindjárt a DIADORA UTILITY GLOVE SB-P-SRA munkavédelmi cipő, ami egy nagyon szép, piros, nubuk, vízálló, légzésaktív, Air Mash béléssel rendelkező, extra hajlékony, kétrétegű olajálló, kopásálló, csúszásmentes nitril talppal gyártott, antibakteriális talpbetéttel bíró talpátszúrásbiztos betétes és alumínium lábujjvédős lábbeli.

Aki e sorokat olvassa, érdemes ránéznie, hogy mennyire szemrevaló darabról van szó! Ezek a cipők sportosak, könnyűek, jól illeszkednek a lábhoz, megvédik ezt a fontos testrészünket hőtől, nedvességtől, szúrástól, vágástól, s minden egyéb olyan balesettől, ami váratlanul érhet minket egy veszélyes munkahelyen! A Diadora cég ügyel a biztonságra, a munkavédelemre, a különböző előírásokra, de ad a küllemre is, a kényelemre, az eleganciára.Tehet-e ennél többet egy munkavédelmi cipőket gyártó cég, hogy kifejezetten vonzóvá teszi a termékeit a célközönség számára? Ezeket a darabokat örömmel viseli egy fiatal dolgozó is, a kényesebb ízlésűek, és még a nők zöme is! Köszönjük Diadora!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Class FM - TALAN Styler teszt

Class FM - Balázs és Feri
Tesztelve: TALAN STYLER S3

 "... a termék teljesíti azt amit ígér, 100%-osan kiállta a próbát!"
ÉN IS TESZTELNI AKAROM!

Teszt a lelke...munkavédelmi cipő. Balázs áthajtott Feri lábán egy autóval.

Posted by Morning Show on 2015. szeptember 23.
Megnézem a terméket!
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook