Megérkeztek új lábbelieink! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, fémmentes, extrahajlékony a BERGMANN RED BARON BERGLAUF tornacipője! Fekete és kék színben elérhető, olaj- , benzin- és kopásálló gumitalppal, 11-es kapliszélességgel. Most 60% kedvezménnyel nettó 9990 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Légy látható, érezd magad biztonságban!

Jól láthatóság, fényvisszaverés, biztonság, érzékelhetőség, kénylem, kpomfort... mindezek jelemmezik az új Diadora Utility munkaruházatot
Az emberi szem a nagy, a mozgó, a kontrasztos és a világos tárgyakra reagál a leggyorsabban. Ha rossz látási- vagy gyenge fényviszonyok között, esetleg sötétben, vagy mozgó járművek, munkagépek közelében dolgozik, viseljen jól láthatósági ruházatot a balesetek megelőzése érdekében! Ne legyen észrevétlen, különösen a veszélyes munkaterületeken ne! A Diadora Utility védőruházatok a tartós testvédelem és a jól láthatóság tökéletes kombinációját nyújtják használójának a nagyobb biztonság érdekében. Ideális közúti munkavégzés, légiforgalmi irányítás, anyagmozgatás során, erdészeti munkákhoz, az olaj- és gáziparban, vasúti dolgozóknak, és minden olyan munkakörnyezetben, ahol a megfelelő látási körülmények elengedhetetlenek, de nem feltétlenül biztosítottak!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook