Kiemelt ajánlatok

Üdvözöljük az Ön munkavédelmi webáruházában

A Grandis Kft. 2001 óta nyújt tartós, minőségi megoldást minősített egyéni munkavédelmi termékek beszerzésére.  Kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat Magyarországon, a spanyol Securityline®, az ukrán Talan®, az olasz Dike® munkavédelmi lábbelik, illetve a Diadora Utility® munkaruházati és lábbelik hazai képviseletét látja el.

 Amire biztosan számíthat, amennyiben ránk bízza a munkavédelmi lábbeli és munkaruházati igényeinek biztosítását:

  • GRANDIS 48 órás szállítás a megrendelés feldolgozásától a kiszállításig raktári modellekre
  • GRANDIS 30 napos visszavásárlási garancia a raktári tételekre
  • GRANDIS egyedülálló raktárkészlet – közel 20.000 pár - prémium minőségi biztonsági lábbelikből, munkaruházatból 
  • GRANDIS minőségi garanciák ismert, meghatározó európai gyártóktól, úgy mint: Diadora Utility, Dike, Base, Securityline és Talan
  • GRANDIS újdonságok és akciók folyamatosan, jelentős, akár 70% kedvezmények kifutó prémium munkavédelmi felszerelésekre
  • GRANDIS gyors, rugalmas reagálás a veszprémi raktár és irodabázisunkról, amely biztosítja a hatékony, gördülékeny üzletmenetet
  • GRANDIS SAP vállalatirányítási rendszer és ISO 9001 minőségirányítási rendszer az Ön legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében  
  • GRANDIS egyénre szabott térítésmentes szakmai tanácsadás egyéni védőeszközre vonatkozólag
  • GRANDIS referenciák több 10.000 embernek biztosítunk színvonalas védelmet a hétköznapi munkavégzés során
  • GRANDIS jelenlét szinte minden iparágban Magyarországon a mezőgazdaságtól a fémiparig
 További információk a Hasznos tudnivalók menüpontban

48 órán belüli házhoz szállítás    30 nap elállási lehetőség    100% elégedettség garancia

Legújabb termékek
15.900 Ft 8.745 Ft
Raktáron
2015. Június 03.
6.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
2015. Június 03.
22.720 Ft 10.224 Ft
Raktáron
2015. Június 03.
Akciós termékek
15.300 Ft 9.180 Ft
Raktáron
2015. Június 03.
8.460 Ft 4.991 Ft
Raktáron
2015. Június 03.
17.375 Ft 13.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron
2015. Június 03.
17.375 Ft 13.900 Ft
Raktáron
2015. Június 03.
Grandis Hírek

Akciók, termékbemutatók, kihagyhatatlan kedvezmények a munkavédelmi ruhák, cipők, eszközök világából...

Erről szólnak a Grandis hírei! Olvassa Ön is legfrissebb bejegyzéseinket!

2015-05-04 12:45:07

Nyerjen Ön is a Grandis munkavédelmi webáruházban történő vásárlásával!

Adja le rendendelését 2015.05.04.-2015.06.14. között a Grandis webáruházában, megrendelése során válassza a Magyar Posta Logisztika (MPL) szolgáltatását és értékes nyereményeket nyerhet. A nyereményjátékban történő részvételéhez elegendő a megrendelt csomag ragszámát feltölteni a Magyar Posta facebook oldalán elérhető "Rakd össze a robotot!" alkalmazásba.*

...tudta, hogy csomagját nyomon tudja követni?

A Magyar Posta Logisztika nyomkövetési oldalán csak meg kell adni a küldemény ragszámát és máris megtekintheti,hogy küldeménye éppen merre jár! 

*Tájékoztatásunk nem teljeskörű. További információért forduljon a Magyar Posta Logisztika ügyfélszolgálatához (06-40-46-46-46 , ugyfelszolgalat@posta.hu).


 

2015-04-24 10:00:00

A vevői igények és kínálatunk összahangolása végett webfejlesztésbe kezdtünk 2013 végén, amely az első sikertelen kisérletek után megtaláltuk a megfelelő megoldást. A legszélesebb keresési igényeknek megfelelő szűrőfeltételek mentén kereshetők a prémium munkavédelmi lábbelik, munkaruházati termékék az új áruházban. Legyen akár egyéni végfelhasználó. akár vállalati igényeket kutató beszerző, munkavédelmi szakember biztos megoldást talál munka-, védő- és biztonsági lábbeli szükségletire a www.grandis.hu webáruházban. Természetesen lehetőség van bemutatótermükben is meggyőződni a széles minőségi munkavédelmi kínálatról, megtekinteni a termékeket, amelyet az ország egyik legnagyobb közép- és felsőkategóriás munkvédelmi lábbeli raktárkészletéről várakozás nélkül biztosítani tudunk. 

Kérdéseikkel, kéréseikkel bátran keressen bennünket webáruházunkon keresztül, emailen, telefonon, személyesen, ahogyan Önöknek igazán kényelmes!

Sok sikert kívánunk biztonságos, balesetmentes működésükhöz!


    

2015-03-23 12:54:03

GRANDIS Új munkatársakkal erősítettük csapatunkat a növekvő megrendelések rugalmas kiszolgálása érdekében. Raktárvezetői munkakörbe szerződtettük a több, mint 15 éves raktári, illetve komoly raktárvezetői tapasztalatokkal bíró Rosta Jánost. Az első munkanapok már igazolják szakértelmét, döntésünk helyességét, amelyet kedves ügyfeleik is érezhetnek a növekvő megrendelés állomány mellett is a kiszolgálás rugalmasságában, gyorsaságában, szakszerűségében. Helyére tesszük a biztonságot!:)

Áruszállításba is új kollega kapcsolódott be, Horváth Ádám személyében, hogy továbbra is egyre gyorsuló ütemben jussanak el partnereinkhez a munkavédelmi lábbelik, munkaruházati termékek, valamint a védőeszközök.

Gyakornokunk, az egyetemista Egyházi Ádám, kiváló munkát végez a folymatmendzsmentben, rendszerépítésben, rohamléptekben haladunk előre. A napi üzletmenet zavartalan biztosításában Adorján-Csomai Szabina érdemei elengedhetetlenek.        

Hamarosan tovább bővítjük fiatalos, lendületes csapatunkat. Jelentekezz meghirdetett álláshirdetésünkre, TALAN te leszel a követekező sikeres jelölt!    


 

Kérje ingyenes termékkatalógusunkat itt