Megérkeztek új lábbelieink! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, fémmentes, extrahajlékony a BERGMANN RED BARON BERGLAUF tornacipője! Fekete és kék színben elérhető, olaj- , benzin- és kopásálló gumitalppal, 11-es kapliszélességgel. Most 60% kedvezménnyel nettó 9990 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Hírek

Elege van abból, hogy folyton boltokba kell szaladgálnia egy-egy munkaruházati kiegészítőért, nadrágért vagy bakancsért?

Ha bekapcsoljuk manapság a híreket akkor nagy eséllyel találkozhatunk riportokkal munkahelyi balesetekről és komoly sérülésekről.

Minden cég számára fontos, hogy munkásai biztonságban és hatékonyan dolgozhassanak a mindennapokban.

Számos olyan foglalkozás van manapság, amely veszélyekkel járhat.

Elnyertük a Megbízható Bolt minősítést!
Büszkék vagyunk rá, hogy bemutathatjuk Önnek az új 2017-es kollekciónkat. Változtasd meg a valóságot!" ez a mottónk, ami végig fog kísérni minket a 2017-es szezonban. Ez reprezentálja a Diadora Utility termékek lelkét a munkavédelmi ruhák és cipők piacának világába, innovatív ötletekkel, és a jövőbeli kihívások megoldásával.

A munkahelyeken előírás, hogy az alkalmazottaknak megfelelő körülményeket kell biztosítani ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan végezhessék a munkájukat.

Minden munkahelyen fontos, hogy az alkalmazottak betartsák a munkavédelmi előírásokat, és hogy megfelelő körülmények között tudják végezni a dolgukat. 

A jó munkához idő kell, hangzik a jól ismert közmondás. Ezt annyival egészítenénk ki, hogy szaktudásra és megfelelő eszközökre is szükség van ahhoz, hogy valaki tökéletes munkát végezzen.

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket a Grandis Kft. új telephelyre való költözéséről és ünnepi nyitva tartásáról!
Elnyertük a Modern Vállalkozások Programja keretében a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítését.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. október 15-én szombaton bemutatótermünk zárva tart.
Prémium munkavédelmi termék rendelése esetén válassza az MPL átvételi módokat, és nyerje meg álmai utazását!

A különféle munkavédelmi ruhadarabok közül kiemelten fontosak azok, amelyek viselői végtagjait védik.

A munkavédelmi eszközük piacán, mint minden más piacon folyamatos a verseny. Ezt a versenyt csak azok bírják, akiknél a minőség nem reklámszöveg, akik hosszú távra terveznek, és akik tisztelik vásárlóikat, hiszen tudják, hogy egy eladott termák nem csupán egy egyszerű kereskedelmi tranzakció, hanem egy bizalmi kapcsolat kezdete.

Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook