Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás
Ön itt jár: > >

Hírek

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. október 15-én szombaton bemutatótermünk zárva tart.
Prémium munkavédelmi termék rendelése esetén válassza az MPL átvételi módokat, és nyerje meg álmai utazását!

A különféle munkavédelmi ruhadarabok közül kiemelten fontosak azok, amelyek viselői végtagjait védik.

A munkavédelmi eszközük piacán, mint minden más piacon folyamatos a verseny. Ezt a versenyt csak azok bírják, akiknél a minőség nem reklámszöveg, akik hosszú távra terveznek, és akik tisztelik vásárlóikat, hiszen tudják, hogy egy eladott termák nem csupán egy egyszerű kereskedelmi tranzakció, hanem egy bizalmi kapcsolat kezdete.

Amikor egy lábbelit kiválasztunk, a biztonság, mint szempont általában az első öt tényező között szerepel.

Sok szeretettel várják a Grandis Kft. munkatársai a Szentlőrinci Gazdanapokon augusztus 12-14-ig!
Egyedivé varázsolt autóinkkal, változatlan precizitással folytatódnak a beszérzések és kiszállítások. 

Sok társadalmi eseményen elvárás az alkalomhoz illő öltözet. Vannak viszont olyan élethelyzetek, amikor az öltözék nem csak elvárás, de előírás is.

Amikor az ember a ház körüli teendőket, kisebb-nagyobb barkácsolást megpróbálja sima utca ruházatban megúszni, óhatatlanul szakadás, festékfolt, elrongyolódás és hasonló balesetek esnek meg.

A munkavédelmi ruházat sokáig a ruházkodás páriájának számított, ami a stílust, eleganciát és szépséget illeti, hiszen egyszerűen nem volt figyelembe véve egyik szempont sem, kizárólag a praktikum és a biztonság dominált.

A munkahelyi ruházatok régebben egyet jelentettek azzal, hogy egy egységes szabvány szerint készült ruházatba bújtatták viselőjüket, amelyek nem első sorban a munkavédelem és a komfort szempontjai, hanem a munkaadó igényei és lehetőségei szerint lettek kialakítva.

A legtöbb munkahelyen előírás egy bizonyos munkaruha viselete, amely általában az adott munkahely körülményeink megfelelő. Egy építkezésen, vagy egy tejtermékeket feldolgozó üzemben egyaránt használnak szabványosított munkaruhát, elsősorban a munkavállaló egészségének védelme érdekében, másodsorban pedig a praktikum és a munkafolyamat megkönnyítése jegyében.

Mindenkinek, aki valamilyen fix munkahelyen dolgozik, legyen az bármennyire unalmas, irodai munka vannak tapasztalatai munkahelyi balesetekkel.

Munkaruhát beszerezni ma már nem tartozik a bonyolult dolgok közé. Ugyanakkor a kisebb-nagyobb cégeknek nagyon meg kell fontolniuk, hol vásárolnak, mert az árak és a minőség legalább annyira változatos képet mutat, ahány munkaterületen szükség van munkaruhára, és más munkavédelmi felszerelésekre.

Amióta az ember munkával próbálja megkeresni mindennapi kenyerét, és egyre bonyolultabb munkafolyamatokat tart irányítás alatt a munkavédelem fogalma úgy került egyre előkelőbb helyre a közgondolkodásban.

Class FM - TALAN Styler teszt

Class FM - Balázs és Feri
Tesztelve: TALAN STYLER S3

 "... a termék teljesíti azt amit ígér, 100%-osan kiállta a próbát!"
ÉN IS TESZTELNI AKAROM!

Teszt a lelke...munkavédelmi cipő. Balázs áthajtott Feri lábán egy autóval.

Posted by Morning Show on 2015. szeptember 23.
Megnézem a terméket!
Összehasonlítás
Facebook