Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Hírek

Minden munkahelyen fontos, hogy az alkalmazottak betartsák a munkavédelmi előírásokat, és hogy megfelelő körülmények között tudják végezni a dolgukat. 

A jó munkához idő kell, hangzik a jól ismert közmondás. Ezt annyival egészítenénk ki, hogy szaktudásra és megfelelő eszközökre is szükség van ahhoz, hogy valaki tökéletes munkát végezzen.

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket a Grandis Kft. új telephelyre való költözéséről és ünnepi nyitva tartásáról!
Elnyertük a Modern Vállalkozások Programja keretében a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítését.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. október 15-én szombaton bemutatótermünk zárva tart.
Prémium munkavédelmi termék rendelése esetén válassza az MPL átvételi módokat, és nyerje meg álmai utazását!

A különféle munkavédelmi ruhadarabok közül kiemelten fontosak azok, amelyek viselői végtagjait védik.

A munkavédelmi eszközük piacán, mint minden más piacon folyamatos a verseny. Ezt a versenyt csak azok bírják, akiknél a minőség nem reklámszöveg, akik hosszú távra terveznek, és akik tisztelik vásárlóikat, hiszen tudják, hogy egy eladott termák nem csupán egy egyszerű kereskedelmi tranzakció, hanem egy bizalmi kapcsolat kezdete.

Amikor egy lábbelit kiválasztunk, a biztonság, mint szempont általában az első öt tényező között szerepel.

Sok szeretettel várják a Grandis Kft. munkatársai a Szentlőrinci Gazdanapokon augusztus 12-14-ig!
Egyedivé varázsolt autóinkkal, változatlan precizitással folytatódnak a beszérzések és kiszállítások. 

Sok társadalmi eseményen elvárás az alkalomhoz illő öltözet. Vannak viszont olyan élethelyzetek, amikor az öltözék nem csak elvárás, de előírás is.

Amikor az ember a ház körüli teendőket, kisebb-nagyobb barkácsolást megpróbálja sima utca ruházatban megúszni, óhatatlanul szakadás, festékfolt, elrongyolódás és hasonló balesetek esnek meg.

A munkavédelmi ruházat sokáig a ruházkodás páriájának számított, ami a stílust, eleganciát és szépséget illeti, hiszen egyszerűen nem volt figyelembe véve egyik szempont sem, kizárólag a praktikum és a biztonság dominált.

A munkahelyi ruházatok régebben egyet jelentettek azzal, hogy egy egységes szabvány szerint készült ruházatba bújtatták viselőjüket, amelyek nem első sorban a munkavédelem és a komfort szempontjai, hanem a munkaadó igényei és lehetőségei szerint lettek kialakítva.

Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook