Új szandálok érkeztek! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, extrahajlékony, fémmentes a BERGMANN SAVO szandálja! Fekete-piros, tépőzáras, olaj-, benzin- és kopásálló PU/TPU talppal, 11-es kapliszélességgel. Most 61% kedvezménnyel nettó 8890 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Hasznos linkek

Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség

zöld szám: +36 (80) 204 292
Hívható: 
hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00 
pénteken 8.00-12.00

Magyar Munkavédelmi Fókuszpont

Munkavédelmi információkat találhat és kapcsolatot teremthet azokkal a szervezetekkel, amelyek munkavédelmi ügyekkel foglalkoznak.

Magyar Szabványügyi Testület (MSZT)

A Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) adja ki a nemzeti szabványokat. Ezek között számos szabvány van, amely munkavédelmi előírást tartalmaz. Az MSZT fő tevékenysége - többek között - a szabványosítás és a tanúsítás. Magyarországot az MSZT képviseli a következő szervezetekben: ISO, IEC, CEN, CENELEC, ETSI.4

KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Európai Munkavédelmi Ügynökség

A Magyar Munkavédelmi Fókuszpont honlapja, ahol munkavédelmi információkat találhat és kapcsolatot teremthet azokkal a szervezetekkel, amelyek munkavédelmi ügyekkel foglalkoznak.8

Online Méretkonverzió

Az (angol nyelvű) oldal egyszerű lehetőséget biztosít a különböző nemzetközi férfi cipőméret szabványok közötti összehasonlításokra, a helyes méret kiválasztására.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook