Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás

Épül a Grandis csapat

Új munkatársakkal erősítettük csapatunkat a növekvő megrendelések rugalmas kiszolgálása érdekében. 

GRANDIS Raktárvezetői munkakörbe szerződtettük a több, mint 15 éves raktári, illetve komoly raktárvezetői tapasztalatokkal bíró Rosta Jánost. Az első munkanapok már igazolják szakértelmét, döntésünk helyességét, amelyet kedves ügyfeleik is érezhetnek a növekvő megrendelés állomány mellett is a kiszolgálás rugalmasságában, gyorsaságában, szakszerűségében. Helyére tesszük a biztonságot!:)

Áruszállításba is új kollega kapcsolódott be, Vass László személyében, hogy továbbra is egyre gyorsuló ütemben jussanak el partnereinkhez a munkavédelmi lábbelik, munkaruházati termékek, valamint a védőeszközök.

Gyakornokunk, az egyetemista Egyházi Ádám, kiváló munkát végez a folymatmendzsmentben, rendszerépítésben, rohamléptekben haladunk előre. A napi üzletmenet zavartalan biztosításában Adorján-Csomai Szabina érdemei elengedhetetlenek.        

Hamarosan tovább bővítjük fiatalos, lendületes csapatunkat. Jelentekezz meghirdetett álláshirdetésünkre, TALAN te leszel a követekező sikeres jelölt! 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Class FM - TALAN Styler teszt

Class FM - Balázs és Feri
Tesztelve: TALAN STYLER S3

 "... a termék teljesíti azt amit ígér, 100%-osan kiállta a próbát!"
ÉN IS TESZTELNI AKAROM!

Teszt a lelke...munkavédelmi cipő. Balázs áthajtott Feri lábán egy autóval.

Posted by Morning Show on 2015. szeptember 23.
Megnézem a terméket!
Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook