Megérkeztek új lábbelieink! Kényelem felsőfokon, tökéletes biztonság, fémmentes, extrahajlékony ez a Diadora Holler termékcsaládja! Több színben elérhető, S3-as és S1P-s verzióban is. Most 44% kedvezménnyel nettó 9990 Ft! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Csapj le rá!

Bezárás
Termékek Menü
0

Érdekességek

Minden munkahelyen fontos, hogy az alkalmazottak betartsák a munkavédelmi előírásokat, és hogy megfelelő körülmények között tudják végezni a dolgukat. 

A jó munkához idő kell, hangzik a jól ismert közmondás. Ezt annyival egészítenénk ki, hogy szaktudásra és megfelelő eszközökre is szükség van ahhoz, hogy valaki tökéletes munkát végezzen.

A biztonságos munkavégzéshez a körülményeket minden munkaadónak biztosítani kell. Ez nem lehetőség, hanem kötelezettség.

Egy munkaadónak kötelessége, hogy az alkalmazottai számára biztosítsa a biztonságos munkavégzéshez szükséges ruházatot és annak kiegészítőit. Ha online szeretne vásárolni munkaruhát, akkor ne menjen tovább, hiszen szaküzletünkben nagyon gazdag kínálat várja.

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket a Grandis Kft. új telephelyre való költözéséről és ünnepi nyitva tartásáról!
Elnyertük a Modern Vállalkozások Programja keretében a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítését.

Egy munkaruha esetében sem mindegy, hogy annak milyen a stílusa. Igaz, hogy az elsődleges szempont az, hogy védelmet nyújtson, azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy abban jól kell éreznie magát a dolgozónak.

Áruházunk oldalát meglátogatva azt tapasztalhatja, hogy nálunk ténylegesen széles kínálatban szerezhetőek be a különféle munkavédelmi lábbelik.

Egy munkavédelmi lábbelinek teljes biztonságot kell nyújtania a lábfej és a talp számára. A Security Line bakancs magas minőséget képvisel, amelyet megvásárolhat áruházunk oldalán.

Munkaruhák választása terén alaposan szükséges eljárni. Figyelni kell arra, hogy az adott öltözék mennyire kényelmes, miként védi meg a dolgozót az időjárás viszontagságaitól.

Munkaruhák terén nálunk megtalálja a számítását. Online áruházunk a munkavédelmi szabályok betartásához szükséges öltözékek és azok kiegészítői terén nagyszerű ajánlatokkal várja a megrendelőket.

Egy csizma használata nagyon sokrétű lehet. Mezőgazdaságban, otthon a kertben, építkezésen vagy éppen hétköznapi viseletként is megjelenthet megfelelő formában, kivitelezésben.

A munkavédelem szabályainak betartása nagyon fontos minden olyan cég esetében, ahol a munkavállalók veszélyes körülmények között dolgoznak.

Kevés olyan munkavédelmi ruhadarab van, amely univerzálisan, szinte bármilyen munkaterületen gond nélkül felhasználható.

A klasszikus munkavédelmi ruházat az igényektől függően sok kiegészítő darabbal tehető még jobbá, a körülményeknek és a követelményeknek megfelelőbbé.

A műanyagok sokoldalú felhasználásának egyik területe a munkavédelem. A polivinil-klorid, ismertebb nevén a PVC tulajdonságainál fogva sok olyan eszköz alapanyaga, melyek nélkülözhetetlenek a munkavédelem területén.

A kültéri munkák esetében a munkavédelem egy különösen fontos aspektus, amelyre mind a munkaadónak, mind pedig a munkavállalónak komoly figyelmet kell fordítania.

Egyedivé varázsolt autóinkkal, változatlan precizitással folytatódnak a beszérzések és kiszállítások. 

A munkaruha kínálatban nem csak a külső védelemre kell figyelni, de a termékek között megtalálható a kiváló minőségű aláöltözet is. Cikkünkből kiderül, hogy miért is fontos minden évszakban az aláöltözet a munkások számára.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi alapján válasszanak a munkavédelmi rövidnadrág kínálat közül, hiszen rengeteg termék van már a piacon.

Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook