Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás

Érdekességek

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket a Grandis Kft. új telephelyre való költözéséről és ünnepi nyitva tartásáról!
Elnyertük a Modern Vállalkozások Programja keretében a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítését.

Egy munkaruha esetében sem mindegy, hogy annak milyen a stílusa. Igaz, hogy az elsődleges szempont az, hogy védelmet nyújtson, azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy abban jól kell éreznie magát a dolgozónak.

Áruházunk oldalát meglátogatva azt tapasztalhatja, hogy nálunk ténylegesen széles kínálatban szerezhetőek be a különféle munkavédelmi lábbelik.

Egy munkavédelmi lábbelinek teljes biztonságot kell nyújtania a lábfej és a talp számára. A Security Line bakancs magas minőséget képvisel, amelyet megvásárolhat áruházunk oldalán.

Munkaruhák választása terén alaposan szükséges eljárni. Figyelni kell arra, hogy az adott öltözék mennyire kényelmes, miként védi meg a dolgozót az időjárás viszontagságaitól.

Egy csizma használata nagyon sokrétű lehet. Mezőgazdaságban, otthon a kertben, építkezésen vagy éppen hétköznapi viseletként is megjelenthet megfelelő formában, kivitelezésben.

A munkavédelem szabályainak betartása nagyon fontos minden olyan cég esetében, ahol a munkavállalók veszélyes körülmények között dolgoznak.

Kevés olyan munkavédelmi ruhadarab van, amely univerzálisan, szinte bármilyen munkaterületen gond nélkül felhasználható.

A klasszikus munkavédelmi ruházat az igényektől függően sok kiegészítő darabbal tehető még jobbá, a körülményeknek és a követelményeknek megfelelőbbé.

A műanyagok sokoldalú felhasználásának egyik területe a munkavédelem. A polivinil-klorid, ismertebb nevén a PVC tulajdonságainál fogva sok olyan eszköz alapanyaga, melyek nélkülözhetetlenek a munkavédelem területén.

A kültéri munkák esetében a munkavédelem egy különösen fontos aspektus, amelyre mind a munkaadónak, mind pedig a munkavállalónak komoly figyelmet kell fordítania.

Egyedivé varázsolt autóinkkal, változatlan precizitással folytatódnak a beszérzések és kiszállítások. 

A munkaruha kínálatban nem csak a külső védelemre kell figyelni, de a termékek között megtalálható a kiváló minőségű aláöltözet is. Cikkünkből kiderül, hogy miért is fontos minden évszakban az aláöltözet a munkások számára.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi alapján válasszanak a munkavédelmi rövidnadrág kínálat közül, hiszen rengeteg termék van már a piacon.

Fontos, hogy egy-egy cég milyen munkaruhát választ a foglalkoztatottak számára, még abban az esetben is, amikor a bermuda rövidnadrág kerül előtérbe.

A munkavédelem fontossága ma is rendkívüli, ma már törvény biztosítja arról a foglalkoztatottakat, hogy számukra a megfelelő körülményeket biztosítsák a tulajdonosok és a vezetők.

Az online vásárlás számos előnnyel rendelkezik, így van ez a munkaruha webáruház területén is.

A változatos munkahelyek és munkakörülmények más-más munkavédelmi nadrág viseletét írják elő. A munkavédelmi nadrág legfontosabb feltétele, hogy jó minőségű és tartós legyen.

A munkaruha sok veszélyes helyzettől óvja meg a munkást, ezért is rendkívül fontos a viselete. A munkavédelmi törvény ma már nem csak a berendezések és a helyszín, a munkavégzés menetére terjed ki, hanem a munkavédelmi ruházatra is.

Nap terméke
Összehasonlítás
Facebook