Kényelem felsőfokon, extravagáns forma és tökéletes biztonság, ez a Dike Gilder Garish S3-SRC félcipő. Európában már csak nálunk barna és antracit színekben, most 39% kedvezménnyel 13.290Ft +ÁFA akciós áron. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Vásárolj most!  

Bezárás
Termékek Menü
0

DIKE Summit munkavédelmi cipők

Bemutatjuk a prémium Dike munkavédelmi lábbelik legújabb családját a Summit-ot.  Az olasz gyártó a 2015. januárjában mutatta be újdonságát otthonában, Bagnoli di Sopraban, ahol azonnal kedvező fogadtatásra találtak a Summit SuperB munkavédelmi cipők és a félmagas és magasszárú Summit Superb H és HH munkavédelmi bakancsok.   

Nubuck pul Up vízlepergető felsőrésszel, Solidbreath® légzésaktív béléssel, fémmentes talpátszúrás elleni védelemmel és kivehető, anatómiailag kialakított EVA talpbetéttel készül az Ön igényeire tökéletesen formázott Dike lábbeli. Az új Summit talp garantálja az egyedülálló kényelmet és maximális védelmet, ami PU-PU trendeknek megfelelően könnyű és extrém ellenálló. A Dike designerei azért hozták létre, hogy azoknak, akik viselik, biztonságot nyújtson bármilyen járófelületen. A Hi-Tech Dirty Stop® talpmintázat rendkívül gyorsan és hatékonyan tisztítja meg a talpat a sártól, szennyeződésektől.

De a megjelenés is nagyon fontos és ezzel a Dike is tisztában van. Négy színváltozatban érhető el az alap termékcsalád, amelynek kézzel festett talpközép részén visszaköszönnek a felsőrész egyedelálló színjegyei.  Emellett még az új „animalier collection” teszi teljessé a munkavédelmi cipő kínálatot a burned és a ocean  változatokkal. Dike Summit Superb S1P SRC

Dike Summit egyszerűen ellenállhatatlan!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Összehasonlítás
Facebook